Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAT010

Turks, beginnerscursus

Turks, beginnerscursus
Cursuscode: TAT010

Dit is een laagdrempelige cursus Turks, waarbij u in korte tijd de basis van de Turkse taal leert. We werken met het boek Turks van de Yediiklim.

Een stevig leerboek voor zelfstudie en klassikaal gebruik. Daarin worden de Turkse grammatica, de zinsconstructies en de spreektaal uitgelegd. Indeling per les: Leestekst/dialoog (meeluisteren op bijgeleverde cd), woordenlijst, vertaling, uitleg, oefeningen, dictee.
De Turkse taal lijkt op geen enkele manier op de ons omringende talen, maar door de logische en consequente opbouw is het toch snel onder de knie te krijgen. Wie dit boek volledig doorwerkt, heeft een flinke woordenschat opgebouwd en is in staat een behoorlijk gesprek te voeren. Er wordt steeds extra aandacht besteed aan onderwerpen die als ‘moeilijk’ worden ervaren. De docente Edibe Mungan Küçün vult de lessen indien nodig of gewenst aan met extra oefeningen op divers gebied. Een handige uitgebreide woordenlijst Turks-Nederlands en Nederlands-Turks helpt om efficiënt door te kunnen werken. Naast het leren van de Turkse taal leer je ook over de Turkse cultuur en gebruiken.

Maandag 27 januari 2020
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:40 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 125,00
Mw. E. (Edibe) Mungan Küçün
Boek: Türkce (klik hier voor meer informatie)
20:40 - 22:10
Locatie: Volksuniversiteit Geldrop (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
E. (Edibe) Mungan Küçün
E. (Edibe) Mungan Küçün
Afgestudeerd aan de universiteit van Uludag, afdeling Turks taalonderwijs. Ik heb academische technieken geleerd die te maken hebben met het onderwijzen van Turks aan buitenlanders aan de universiteit van Uludag. Na mijn afstuderen werkte ik 12 jaar lang als een Turkse leraar in gekwalificeerde scholen. Ik woon al 1,5 jaar in Nederland en geef Turks les aan kinderen in Eindhoven. Ik geef momenteel Turkse (moedertaal) cursussen voor basisschoolkinderen in Eindhoven aan het Yunus Emre Institute.