Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAS062

Spaans, niveau 6

Spaans, niveau 6
Cursuscode: TAS062

In niveau 6 kun je instromen als je minimaal 2-6 jaar les hebt gehad. Je begrijpt wanneer je de pretérito perfecto (he hecho) /pretérito indefinido (hice) / pretérito imperfecto (hacía) moet toepassen. Je bent bekend met de beginselen van de subjuntivo (haga) maar vindt het nog lastig om deze ‘mogelijkheidsvorm’ toe te passen om bijvoorbeeld wensen, gevoelens, een mening of waardeoordeel uit te drukken.

In deze 24 lessen behandelen we  hoofdstukken uit Con Gusto NIEUW deel 3 (tekst- en werkboek ineen). Ook wordt eerder behandelde grammatica weer opgehaald en toegepast. Als je Con Gusto NIEUW deel 3 serieus bestudeerd hebt, zit je ongeveer op niveau B1 van het Europees Referentiekader.

Thuis kijken we zelf ons huiswerk na (natuurlijk is er gelegenheid tot vragen stellen in de klas). Daarmee houden we meer tijd over voor het spreken, waar steeds meer de nadruk op komt te liggen. Maar ook het luisteren, schrijven en lezen worden verder ontwikkeld.

Resultaat: Je kunt je redden in verschillende situaties in Spaanstalige gebieden en begrijpt eenvoudige tot moeilijkere verhalen in tekstvorm.

Twijfel je over inschrijving? Kom dan een praatje maken met de docent op ons OpenHuis in september; of stuur een mail naar info@vu-geldrop.nl o.v.v. je telefoonnummer en dan vragen wij de docent om jou te bellen.

Maandag 3 oktober 2022
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 275,00
Mw. F. (Paqui) Palacios Román
Boek: Con Gusto NIEUW deel 3 (klik hier voor meer informatie)

Ontvangt u een bevestiging dat de cursus start?  Dan pas kunt u de boeken bestellen! Bestel voor een cursus op niveau 1 altijd de nieuwste uitgave! 


In verband met gedeelde mantelzorg in Spanje beginnen Paqui's cursussen altijd in de eerste week van oktober (een week later dan de andere taalcursussen); en worden in het najaar en in het voorjaar enkele lessen online gegeven.

19:00 - 20:30
Locatie: Volksuniversiteit Geldrop (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
F. (Paqui) Palacios Román
F. (Paqui) Palacios Román
Docente Spaans