Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAS050

Spaans, niveau 5

Spaans, niveau 5
Cursuscode: TAS050

Let op: bij 7+ deelnemers, kunnen wij de lesduur verlengen!

In niveau 5 kun je instromen als je minimaal 2-5 jaar les hebt gehad. Je bent al bekend met de presente (hago); pretérito perfecto (he hecho); gerundio (estoy haciendo); futuro próximo (voy a hacer); indefinido (hice); imperfecto (hacía); ontkennende imperativo (no hagas); futuro (haré); condicional (haría); pluscuam perfecto (había hecho).

In 24 lessen behandelen we de hoofdstukken 1 t/m 6 van Con Gusto deel 3 (tekst- en werkboek ineen). Thuis kijken we zelf ons huiswerk na (natuurlijk is er gelegenheid tot vragen stellen in de klas). Daarmee houden we in de les meer tijd over voor het spreken, waar steeds meer de nadruk op komt te liggen. Maar ook het luisteren, schrijven en lezen worden verder ontwikkeld.

Resultaat: Je kunt je redden in verschillende situaties in Spaanstalige gebieden en begrijpt eenvoudige tot moeilijkere verhalen in tekstvorm.

Twijfel je over inschrijving? Kom dan een praatje maken met de docent op onze Talenavond in september; of stuur een mail naar info@vu-geldrop.nl o.v.v. je telefoonnummer en dan vragen wij de docent om jou te bellen.

Maandag 3 oktober 2022
24 lessen van 1 uur en 15 min aanvangstijd 13:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 275,00
Mw. F. (Paqui) Palacios Román
Boek: Con Gusto deel 3 (klik hier voor meer informatie)

Ontvangt u een bevestiging dat de cursus start?  Dan kunt u de boeken bestellen! Bestel voor een cursus op niveau 1 altijd de nieuwste uitgave! 

13:00 - 14:15
Locatie: Volksuniversiteit Geldrop (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
F. (Paqui) Palacios Román
F. (Paqui) Palacios Román
Docente Spaans