Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAS041

Spaans, niveau 4

Spaans, niveau 4
Cursuscode: TAS041

In niveau 4 kun je instromen als je minimaal 2 - 4 jaar les hebt gehad. Je bent al bekend met de presente (hago); pretérito perfecto (he hecho); gerundio (estoy haciendo); futuro próximo (voy a hacer); indefinido (hice); imperfecto (hacía); imperativo (haz); het verschil tussen hace / desde / desde hace; het gebruik van ir/venir, llevar/traer; bijwoorden.

In 24 lessen behandelen we de hoofdstukken 7 t/m 12 van Con Gusto deel 2. Als je het boek serieus bestudeerd hebt, zit je ongeveer op niveau A2 van het Europees Referentiekader. 

In de lessen wordt het lezen, luisteren, schrijven en spreken verder ontwikkeld. Resultaat: Je kunt je redden in verschillende situaties in Spaanstalige gebieden en begrijpt eenvoudige tot moeilijkere verhalen in tekstvorm.

Twijfel je over inschrijving? Kom dan een praatje maken met de docent op ons OpenHuis; of stuur een mail naar info@vu-geldrop.nl o.v.v. je telefoonnummer en dan vragen wij de docent om jou te bellen.

Maandag 12 oktober 2020
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 250,00
Mw. F. (Paqui) Palacios Román
Boeken: Con gusto deel 2 - tekstboek, Con gusto deel 2 - werkboek (klik hier voor meer informatie)

Ontvangt u een bevestiging dat de cursus start?  Dan kunt u de boeken bestellen! Bestel voor een cursus op niveau 1 altijd de nieuwste uitgave! 
Als u bestelt en afhaalt bij boekhandel van Grinsven in Geldrop, betaalt u geen verzendkosten.

19:00 - 20:30
Locatie: Volksuniversiteit Geldrop (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
F. (Paqui) Palacios Román
F. (Paqui) Palacios Román
Docente Spaans