Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAS031

Spaans, niveau 3

Spaans, niveau 3
Cursuscode: TAS031

In Spaans niveau 3 kun je instromen als je minimaal 2-4 jaar Spaans gehad hebt. De volgende grammatica wordt bekend verondersteld: De presente (hago, haces, hace…); preterito perfecto (he hecho); gerundio (estoy haciendo); het wederkerend werkwoord (levantarse); futuro proximo (voy a trabajar); indefinido (de regelmatige vormen); het persoonlijk voornaamwoord als meewerkend voorwerp (a él le encantan los museos); en het aanwijzend voornaamwoord (este/ese; esto/eso).

In 24 lessen behandelen we de hoofdstukken 1 t/m 6 van Con Gusto NIEUW deel 2.
In de lessen wordt het lezen, luisteren, schrijven en spreken verder ontwikkeld. Resultaat: Je kunt je redden in verschillende situaties in Spaanstalige gebieden en begrijpt eenvoudige tot moeilijkere verhalen in tekstvorm.

Twijfel je over inschrijving? Kom dan een praatje maken met de docent op onze Talenavond in september; of stuur een mail naar info@vu-geldrop.nl o.v.v. je telefoonnummer en dan vragen wij de docent om jou te bellen.

 

Dinsdag 27 september 2022
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 275,00
Mw. A. (Ana) Reyes Estévez
Boeken: Con gusto NIEUW deel 2 - tekstboek, Con gusto NIEUW deel 2 - werkboek (klik hier voor meer informatie)

Ontvangt u een bevestiging dat de cursus start?  Dan kunt u de boeken bestellen! Bestel voor een cursus op niveau 1 altijd de nieuwste uitgave! 

19:00 - 20:30
Locatie: Volksuniversiteit Geldrop (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
A. (Ana) Reyes Estévez
A. (Ana) Reyes Estévez
Ik ben Ana Reyes Estévez, Spaans is mijn moedertaal en ik kom uit Honduras. Ik heb een bachelor en masterdiploma in Spaanse literatuur en taal, een onderwijsbevoegdheid als leraar Spaans. Ik heb veel ervaring in het lesgeven aan volwassenen, middelbare scholen en ook aan zakelijke klanten. Ik heb veel kennis van de ideeën, gewoonten en gebruiken van de Spaanse en Latijns Amerikaanse samenleving waardoor ik mijn leerlingen kan enthousiasmeren en inspireren met de schoonheid van de Spaanse taal en haar cultuur. Website: Rumbos Hispanos