Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAS031

Spaans, niveau 3

Spaans, niveau 3
Cursuscode: TAS031

In Spaans niveau 3 kun je instromen als je minimaal 2-4 jaar Spaans gehad hebt. De volgende grammatica wordt bekend verondersteld: De presente (hago, haces, hace…); preterito perfecto (he hecho); gerundio (estoy haciendo); het wederkerend werkwoord (levantarse); futuro proximo (voy a trabajar); indefinido (de regelmatige vormen); het persoonlijk voornaamwoord als meewerkend voorwerp (a él le encantan los museos); en het aanwijzend voornaamwoord (este/ese; esto/eso).

In 24 lessen behandelen we de hoofdstukken 1 t/m 6 van Con Gusto NIEUW deel 2.
In de lessen wordt het lezen, luisteren, schrijven en spreken verder ontwikkeld. Resultaat: Je kunt je redden in verschillende situaties in Spaanstalige gebieden en begrijpt eenvoudige tot moeilijkere verhalen in tekstvorm.

Twijfel je over inschrijving? Kom dan een praatje maken met de docent op ons OpenHuis in september; of stuur een mail naar info@vu-geldrop.nl o.v.v. je telefoonnummer en dan vragen wij de docent om jou te bellen.

 

Dinsdag 27 september 2022
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 275,00
Mw. A. (Ana) Reyes Estévez
Boeken: Con Gusto NIEUW deel 2 - tekstboek, Con gusto NIEUW deel 2 - werkboek (klik hier voor meer informatie)

Ontvangt u een bevestiging dat de cursus start?  Dan pas kunt u de boeken bestellen! Bestel voor een cursus op niveau 1 altijd de nieuwste uitgave! 


In verband met gedeelde mantelzorg in Spanje beginnen Paqui's cursussen altijd in de eerste week van oktober (een week later dan de andere taalcursussen); en worden in het najaar en in het voorjaar enkele lessen online gegeven.

19:00 - 20:30
Locatie: Volksuniversiteit Geldrop (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
A. (Ana) Reyes Estévez
A. (Ana) Reyes Estévez