Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAS020

Spaans, niveau 2

Spaans, niveau 2
Cursuscode: TAS020

Wil je instromen in niveau 2, dan ken je al de werkwoorden in de presente (ook met klinkerwisseling); het gebruik van hay/está(n); tengo que + infinitief; se+werkwoord in de 3e persoon (se puede hacer); het persoonlijk voornaamwoord als lijdend voorwerp  (lo, la, los, las).

We starten in het studieboek Con Gusto NIEUW deel 1 met hoofdstuk 6 (maandag) of 7 (woensdag). Hierin worden de vaardigheden in luisteren, spreken, lezen en schrijven uitgebouwd. We oefenen zinnen en uitdrukkingen die gaan over alledaagse onderwerpen zoals familie, eten, boodschappen doen, de weg vinden, vakantie, het weer, winkelen, huis en werk.

Resultaat: je kunt met Spaanstaligen korte gesprekken voeren over verschillende eenvoudige onderwerpen. Als je het boek Con Gusto 1 serieus bestudeerd hebt, zit je ongeveer op niveau A1 van het Europees Referentiekader.

Twijfel je over inschrijving? Kom dan een praatje maken met de docent op onze Talenavond in september; of stuur een mail naar info@vu-geldrop.nl o.v.v. je telefoonnummer en dan vragen wij de docent om jou te bellen.

 

Maandag 3 oktober 2022
24 lessen van 1 uur en 15 min aanvangstijd 20:40 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 275,00
Mw. F. (Paqui) Palacios Román
Boeken: Con Gusto NIEUW deel 1 tekstboek, Con Gusto NIEUW deel 1 werkboek (klik hier voor meer informatie)

Ontvangt u een bevestiging dat de cursus start?  Dan kunt u de boeken bestellen! Bestel voor een cursus op niveau 1 altijd de nieuwste uitgave! 

20:40 - 21:55
Locatie: Volksuniversiteit Geldrop (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
F. (Paqui) Palacios Román
F. (Paqui) Palacios Román
Docente Spaans