Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAS013

Spaans, niveau 1 - Spaans gesproken!

Spaans, niveau 1 - Spaans gesproken!
Cursuscode: TAS013

Niveau 1 is bestemd voor iedereen die geen of heel weinig kennis van het Spaans heeft. 
In januari starten we met een versnelde cursus Spaans - dat vergt veel huiswerk. Maar na 14 lessen van 2,5 uur heb je ook echt niv. 1  (de helft van het boek is behandeld!).

De grondbeginselen van de Spaanse taal leer je met behulp van Con Gusto NIEUW deel 1, een communicatieve methode die speciaal is samengesteld voor volwassenen. In deze methode is er aandacht voor cultuur, leesvaardigheid, schrijfvaardigheid, luistervaardigheid en vooral spreekvaardigheid.

Iedere groep heeft een ander tempo, maar het streven is om dit cursusjaar de hoofdstukken 1 t/m 6 van het boek te behandelen. Vervolgens gaat het in het najaar pas verder met hoofdstuk 7t/m12 van Con Gusto NIEUW deel 1 in de cursus niveau 2 (24 lessen). Dan pas is het boek Con Gusto NIEUW deel 1 afgerond.

Je moet rekenen op minstens 4 uur huiswerk in de week! Je gaat thuis actief aan de slag om je woordenschat op te bouwen en de grammatica te leren – de docent zal je wijzen op allerlei handige overhoor-apps, overhoor-sites en leertactieken. De docent gaat je niet in de les overhoren. De les is er vooral voor bedoeld om vanaf les 1 direct te beginnen met praten. Daarnaast legt de docent natuurlijk de nieuwe grammaticaregels uit en worden eventuele problemen bij het huiswerk besproken. Er wordt veel aandacht besteed aan grammatica – je komt er niet onderuit.

Let op! Bij deze cursus zal de docente Ana Reyes Estévez voornamelijk Spaans met jullie te spreken, Engels als hulptaal, voor een ware onderdompeling in de Spaanse taal!
Twijfel je over inschrijving? Stuur een mail naar info@vu-geldrop.nl o.v.v. je telefoonnummer en dan vragen wij de docent om jou te bellen.

 

Woensdag 25 januari 2023
14 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 19:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 275,00
Mw. A. (Ana) Reyes Estévez
Boeken: Con Gusto NIEUW deel 1 tekstboek, Con Gusto NIEUW deel 1 werkboek (klik hier voor meer informatie)

Ontvangt u een bevestiging dat de cursus start?  Dan kunt u de boeken bestellen! Bestel voor een cursus op niveau 1 altijd de nieuwste uitgave! 

19:15 - 21:45
Locatie: Volksuniversiteit Geldrop (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
A. (Ana) Reyes Estévez
A. (Ana) Reyes Estévez
Ik ben Ana Reyes Estévez, Spaans is mijn moedertaal en ik kom uit Honduras. Ik heb een bachelor en masterdiploma in Spaanse literatuur en taal, een onderwijsbevoegdheid als leraar Spaans. Ik heb veel ervaring in het lesgeven aan volwassenen, middelbare scholen en ook aan zakelijke klanten. Ik heb veel kennis van de ideeën, gewoonten en gebruiken van de Spaanse en Latijns Amerikaanse samenleving waardoor ik mijn leerlingen kan enthousiasmeren en inspireren met de schoonheid van de Spaanse taal en haar cultuur. Website: Rumbos Hispanos