Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAS010

Spaans, niveau 1

Spaans, niveau 1
Cursuscode: TAS010

Niveau 1 is bestemd voor iedereen die geen of heel weinig kennis van het Spaans heeft. 

De grondbeginselen van de Spaanse taal leer je met behulp van Con Gusto NIEUW deel 1, een communicatieve methode die speciaal is samengesteld voor volwassenen. In deze methode is er aandacht voor cultuur, leesvaardigheid, schrijfvaardigheid, luistervaardigheid en vooral spreekvaardigheid.

Iedere groep heeft een ander tempo, maar het streven is om in dit cursusjaar de hoofdstukken 1 t/m 6 van het boek te behandelen. Vervolgens gaat het in september verder met hoofdstuk 7 t/m 12 van Con Gusto NIEUW deel 1 in de cursus niveau 2. Dan pas is het boek Con Gusto NIEUW deel 1 afgerond.

Je moet rekenen op minstens 2 uur huiswerk in de week! Je gaat thuis actief aan de slag om je woordenschat op te bouwen en de grammatica te leren – de docent zal je wijzen op allerlei handige overhoor-apps, overhoor-sites en leertactieken. De docent gaat je niet in de les overhoren. De les is er vooral voor bedoeld om vanaf les 1 direct te beginnen met praten. Daarnaast legt de docent natuurlijk de nieuwe grammaticaregels uit en worden eventuele problemen bij het huiswerk besproken. Er wordt veel aandacht besteed aan grammatica – je komt er niet onderuit.

Twijfel je over inschrijving? Stuur een mail naar info@vu-geldrop.nl o.v.v. je telefoonnummer en dan vragen wij de docent om jou te bellen.

Maandag 4 oktober 2021
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 10:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 250,00
Mw. F. (Paqui) Palacios Román
Boeken: Con Gusto NIEUW deel 1 tekstboek, Con Gusto NIEUW deel 1 werkboek (klik hier voor meer informatie)

Ontvangt u een bevestiging dat de cursus start?  Dan kunt u de boeken bestellen! Bestel voor een cursus op niveau 1 altijd de nieuwste uitgave! 
Als u bestelt en afhaalt bij boekhandel van Grinsven in Geldrop, betaalt u geen verzendkosten.

10:00 - 11:30
Locatie: Volksuniversiteit Geldrop (klik hier voor de adresgegevens)
Cursus geannuleerd >
F. (Paqui) Palacios Román
F. (Paqui) Palacios Román
Docente Spaans