Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAN040

Nederlands, niveau 4, Op weg naar foutloos Nederlands

Nederlands, niveau 4, Op weg naar foutloos Nederlands
Cursuscode: TAN040

Nederlands 4 – Niveau B2 en hoger – Woensdag 19.00

We werken in een heel klein groepje waar veel ruimte is voor eigen wensen en inbreng. De cursus is ook geschikt voor mensen die al langer in Nederland wonen maar hun Nederlands willen verbeteren. Omdat de groep klein is kan ieder hier leren wat bij hem past. Het doel is om je eigen niveau te verbeteren. Er is veel aandacht voor schrijven en spreken, zinsbouw en het uitbreiden van de woordenschat. We oefenen het maken van complexe zinnen en het schrijven van langere teksten, en ook de uitspraak vergeten we niet.
Twijfel je over het niveau?
Schrijf je in voor de cursus die je graag wilt doen. In de eerste les wordt gekeken of het niveau echt bij je past. Koop daarom nog geen boek! Neem voor meer informatie contact op met de administratie. Het boek kost ongeveer 40 – 50 Euro.

Woensdag 5 oktober 2022
28 lessen van 1 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 275,00
Mw. H.M. (Helene) Bakker
19:00 - 20:00
Locatie: Volksuniversiteit Geldrop (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
H.M. (Helene) Bakker
H.M. (Helene) Bakker
Een van mijn belangrijkste hobby's is het bezig zijn met taal. Nieuwe talen leren, talen aan anderen leren. Creatief zijn met taal. Na jaren van les geven op middelbare scholen en het MBO, ga ik nu meer tijd besteden aan het schrijven van verhalen. Samen met mijn partner zorg ik voor drie kinderen die al (bijna) uit huis zijn, de kat en de tuin. We wandelen en fietsen veel, bezoeken de zee en de bergen. Per tent ontdekken we nieuwe, onbekende gebieden in Europa, waarvan ik de taal dan weer wil leren. We ontdekken steeds weer nieuwe, leuke stadjes in Duitsland en nieuwe gerechten om niet te vergeten. Want ik bak en kook graag, het liefst uit eigen tuin. In de winter schaats ik en kort geleden ontdekte ik dat boogschieten een fijne sport is. Naast al deze activiteiten verheug ik me op de lessen aan de Volksuniversiteit!