Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAN020

Nederlands, niveau 2

Nederlands, niveau 2
Cursuscode: TAN020

Nederlands 2 – Niveau A2 – Donderdag 19.00

In de eerste lessen herhalen we onderwerpen en woorden uit niveau A1. Er is meer aandacht voor grammatica en we oefenen met het maken van goede zinnen. We beginnen eenvoudig, aan het einde van de cursus kun je de het Nederlands goed verstaan, gesprekjes voeren en iets vertellen. Ook leren we het schrijven van eenvoudige teksten. Omdat de groep klein is, krijg je elke les de kans om genoeg te spreken.

Twijfel je over het niveau? Schrijf je in voor de cursus die je graag wilt doen. In de eerste les wordt gekeken of het niveau echt bij je past. Koop daarom nog geen boek! Neem voor meer informatie contact op met de administratie. Het boek kost ongeveer 40 – 50 Euro.

Op onze Talenavond in september kunt u een praatje maken met de docent en al uw vragen stellen.

Donderdag 13 oktober 2022
28 lessen van 1 uur en 15 min aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 275,00
Mw. H.M. (Helene) Bakker
19:00 - 20:15
Locatie: Volksuniversiteit Geldrop (klik hier voor de adresgegevens)
H.M. (Helene) Bakker
H.M. (Helene) Bakker
Een van mijn belangrijkste hobby's is het bezig zijn met taal. Nieuwe talen leren, talen aan anderen leren. Creatief zijn met taal. Na jaren van les geven op middelbare scholen en het MBO, ga ik nu meer tijd besteden aan het schrijven van verhalen. Samen met mijn partner zorg ik voor drie kinderen die al (bijna) uit huis zijn, de kat en de tuin. We wandelen en fietsen veel, bezoeken de zee en de bergen. Per tent ontdekken we nieuwe, onbekende gebieden in Europa, waarvan ik de taal dan weer wil leren. We ontdekken steeds weer nieuwe, leuke stadjes in Duitsland en nieuwe gerechten om niet te vergeten. Want ik bak en kook graag, het liefst uit eigen tuin. In de winter schaats ik en kort geleden ontdekte ik dat boogschieten een fijne sport is. Naast al deze activiteiten verheug ik me op de lessen aan de Volksuniversiteit!