Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAN020

Nederlands, niveau 2

Nederlands, niveau 2
Cursuscode: TAN020

De cursus Nederlands is vooral praktisch en actief. De nadruk ligt op spreken en zinnen maken. We oefenen actief, er wordt goed op de uitspraak gelet. De groepen zijn klein en er is veel aandacht voor de individuele student. Ook oefenen we intensief met schrijven en spelling. We besteden aandacht aan onderwerpen uit het dagelijkse leven. Vragen zijn altijd welkom! De voertaal is Nederlands, maar de docent kan zo nu en dan nog iets uitleggen in het Engels, Duits of Frans.

ERK A1 naar A2

Twijfelt u over uw niveau? Plan een intakegesprek. De gesprekken zijn op dinsdag 28 september en woensdag 29 september.

Dinsdag 5 oktober 2021
28 lessen van 1 uur en 15 min aanvangstijd 20:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 250,00
Mw. H.M. (Helene) Bakker
Boeken: Van Start, Nederlands in gang (klik hier voor meer informatie)

Ontvangt u een bevestiging dat de cursus start?  Dan kunt u de boeken bestellen! Bestel voor een cursus op niveau 1 altijd de nieuwste uitgave! 
Als u bestelt en afhaalt bij boekhandel van Grinsven in Geldrop, betaalt u geen verzendkosten.

20:15 - 21:30
Locatie: Volksuniversiteit Geldrop (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
H.M. (Helene) Bakker
H.M. (Helene) Bakker
Een van mijn belangrijkste hobby's is het bezig zijn met taal. Nieuwe talen leren, talen aan anderen leren. Creatief zijn met taal. Na jaren van les geven op middelbare scholen en het MBO, ga ik nu meer tijd besteden aan het schrijven van verhalen. Samen met mijn partner zorg ik voor drie kinderen die al (bijna) uit huis zijn, de kat en de tuin. We wandelen en fietsen veel, bezoeken de zee en de bergen. Per tent ontdekken we nieuwe, onbekende gebieden in Europa, waarvan ik de taal dan weer wil leren. We ontdekken steeds weer nieuwe, leuke stadjes in Duitsland en nieuwe gerechten om niet te vergeten. Want ik bak en kook graag, het liefst uit eigen tuin. In de winter schaats ik en kort geleden ontdekte ik dat boogschieten een fijne sport is. Naast al deze activiteiten verheug ik me op de lessen aan de Volksuniversiteit!