Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAN012

Nederlands, niveau 1

Nederlands, niveau 1
Cursuscode: TAN012

Nederlands voor beginners – Dutch for beginners – Niveau A1 – Dinsdag 20.30

De cursus start van het allereerste begin. De groep is klein. In de les spreken we veel, zodat u al snel vertrouwen krijgt. Na deze cursus kunt u korte kennismakingsgesprekken voeren, boodschappen doen, iets over u zelf vertellen en eenvoudige teksten lezen.

This course starts at the very beginning of the Dutch language. In a small group you will learn the basics such as pronunciation and simple sentences. You will gain confidence by speaking Dutch in shops and by meeting Dutch people.

De docent spreekt: English, Français, Deutsch, poco Italiano.

At our Talenavond (Languages evening) in September you can meet the teacher and put all your questions to her.

Woensdag 25 januari 2023
18 lessen van 2 uur aanvangstijd 19:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 275,00
Mw. H.M. (Helene) Bakker
Boek: Nederlands nu! Basiscursus Nederlands voor middelhoog opgeleiden, niveau A0-A2 (klik hier voor meer informatie)

Ontvangt u een bevestiging dat de cursus start?  Dan pas kunt u de boeken bestellen! Bestel voor een cursus op niveau 1 altijd de nieuwste uitgave! 

19:15 - 21:15
Locatie: Volksuniversiteit Geldrop (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
H.M. (Helene) Bakker
H.M. (Helene) Bakker
Een van mijn belangrijkste hobby's is het bezig zijn met taal. Nieuwe talen leren, talen aan anderen leren. Creatief zijn met taal. Na jaren van les geven op middelbare scholen en het MBO, ga ik nu meer tijd besteden aan het schrijven van verhalen. Samen met mijn partner zorg ik voor drie kinderen die al (bijna) uit huis zijn, de kat en de tuin. We wandelen en fietsen veel, bezoeken de zee en de bergen. Per tent ontdekken we nieuwe, onbekende gebieden in Europa, waarvan ik de taal dan weer wil leren. We ontdekken steeds weer nieuwe, leuke stadjes in Duitsland en nieuwe gerechten om niet te vergeten. Want ik bak en kook graag, het liefst uit eigen tuin. In de winter schaats ik en kort geleden ontdekte ik dat boogschieten een fijne sport is. Naast al deze activiteiten verheug ik me op de lessen aan de Volksuniversiteit!