Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAN011

Nederlands, niveau 1

Nederlands, niveau 1
Cursuscode: TAN011

Nederlands voor beginners – Dutch for beginners – Niveau A1 – Dinsdag 20.30

De cursus start van het allereerste begin. De groep is klein. In de les spreken we veel, zodat u al snel vertrouwen krijgt. Na deze cursus kunt u korte kennismakingsgesprekken voeren, boodschappen doen, iets over u zelf vertellen en eenvoudige teksten lezen.

This course starts at the very beginning of the Dutch language. In a small group you will learn the basics such as pronunciation and simple sentences. You will gain confidence by speaking Dutch in shops and by meeting Dutch people.

De docent spreekt: English, Français, Deutsch, poco Italiano.

 

Zaterdag 1 oktober 2022
28 lessen van 1 uur en 15 min aanvangstijd 9:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 275,00
Mw. C.M. (Karina) Scharff
Boek: Nederlands nu! Basiscursus Nederlands voor middelhoog opgeleiden, niveau A0-A2 (klik hier voor meer informatie)

Ontvangt u een bevestiging dat de cursus start?  Dan kunt u de boeken bestellen! Bestel voor een cursus op niveau 1 altijd de nieuwste uitgave! 
Als u bestelt en afhaalt bij boekhandel van Grinsven in Geldrop, betaalt u geen verzendkosten.

9:00 - 10:15
Locatie: Volksuniversiteit Geldrop (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
C.M. (Karina) Scharff
C.M. (Karina) Scharff
Karina Scharff, gaf 12 jaar Frans en Nederlands in het middelbaar onderwijs. Ze heeft daarnaast vele talen bestudeerd waaronder het Esperanto. Ze heeft altijd gedacht dat er een manier moet zijn waarop je alle talen zult kunnen leren. Enkele jaren geleden begon ze gedichtjes te verzamelen. Deze zijn het uitgangspunt geworden voor deze taalmethode, waarbinnen een aantal pedagogische ideeën samenkomen: Het leermiddel moet aansprekend en eenvoudig zijn en aanzetten tot zelfstudie. Esperanto is een relatief eenvoudig taal om te leren en vormt de brugtaal voor deze nieuwe taalmethode waarin u kennis maakt met 27 grote dichters uit het Europese taalgebied. De poëtische taalmethode is in boekvorm te verkrijgen ISBNnr. 9789083207551 of tijdens de cursus voor € 14,00 Los lesmateriaal wordt in de les aangeboden. Er is een website: Interlingvo.nu voor meer gedichten en achtergrondinformatie over de Internationale taal én Website: interlingo.nu