Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAI010

Italiaans, niveau 1

Italiaans, niveau 1
Cursuscode: TAI010

De nadruk ligt op de praktische toepassing van de taal. Maar er is ook veel aandacht voor de Italiaanse manier van leven van vandaag de dag.

We gebruiken de methode Al Dente 1, een communicatieve methode voor volwassenen. Bij de methode maken we vaak gebruik van opgenomen korte gesprekjes en verhalen, die nagesproken en nagespeeld worden in kleine groepjes. Vanzelfsprekend besteden we ook aandacht aan grammatica, onmisbaar voor het leren van een taal. 

Reken op minstens 1-2 uur per week huiswerk: in elk geval iedere week woordjes leren en de nieuwe grammatica. De docente zal in de les geen woordjes of rijtjes overhoren, dus de motivatie moet echt uit jezelf komen. De les wordt vooral gebruikt om jullie aan het praten te krijgen, dus de geleerde woordjes en rijtjes worden vanzelf direct in de praktijk gebracht. Ook legt de docent in de les de nieuwe uitspraak- en grammaticaregels uit. 

Twijfel je over inschrijving? Kom naar ons OpenHuis in september om een praatje te maken met de docent. Of stuur een bericht naar info@vu-geldrop.nl o.v.v. je telefoonnummer, dan vragen we de docent om je te bellen.

Dinsdag 27 september 2022
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 275,00
Mw. A. (Adriana) De Salvo
Boek: Al dente 1 (klik hier voor meer informatie)

Ontvangt u een bevestiging dat de cursus start?  Dan pas kunt u de boeken bestellen! Bestel voor een cursus op niveau 1 altijd de nieuwste uitgave! 

19:30 - 21:00
Locatie: Volksuniversiteit Geldrop (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
A. (Adriana) De Salvo
A. (Adriana) De Salvo
Ik heet Adriana De Salvo, ik ben de moeder van 2 dochters. Ik ben Italiaanse en ik woon in Nederland sinds het einde van 2012. Ik heb veel gereisd (ik hou van reizen) en ik heb met veel verschillende culturen contact gehad (ik woonde in 3 verschillende steden in Italië, in Korea en in Spanje). Ik spreek Italiaans, Engels, Spaans en Nederlands. Ik ben een scheepsbouw ingenieur, maar mijn passie voor talen heeft eraltijd ingezeten, daardoor ben ik, in de afgelopen jaren, begonnen met het lesgeven van de Italiaanse taal aan volwassenen. Verder heb ik de stichting Fantaitaliando geopend (samen met vrienden) om de kinderen met Italiaanse taal te laten spelen/leren. Ik ben heel enthousiast om een nieuwe weg in te slaan en bij de Volksuniversiteit te kunnen beginnen. Ik hoop ook, dat ik iedereen kan helpen die graag Italiaans wil leren en intussen plezier wil hebben. Vi aspetto!