Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAE061

Engels, conversatie (middag)

Engels, conversatie (middag)
Cursuscode: TAE061

Aan de hand van actuele krantenartikelen uit o.a. de Guardian, praten we over allerlei onderwerpen. De nadruk ligt vooral op het spreken over de onderwerpen die aan bod komen zoals bijvoorbeeld ‘reuse recycle’.

We gebruiken het boek Oxford Word Skills Advanced als extraatje. In dit boek staan onderwerpen als “I can talk about environmental issues” met een woordenlijst met veel synomiemen erbij plus informatie die ook weer kan dienen om een pittige discussie op gang te krijgen. Natuurlijk moet je vervolgens gebruik maken van je nieuwe woordenschat!

Twijfel je over inschrijving? Kom naar ons OpenHuis of stuur een bericht naar info@vu-geldrop.nl o.v.v. je telefoonnummer, dan vragen we de docent om je te bellen.

Maandag 4 oktober 2021
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 13:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 250,00
Mw. I. (Irene) Wandera
Boek: Oxford skills advanced (klik hier voor meer informatie)

Ontvangt u een bevestiging dat de cursus start?  Dan kunt u de boeken bestellen! Bestel voor een cursus op niveau 1 altijd de nieuwste uitgave! 
Als u bestelt en afhaalt bij boekhandel van Grinsven in Geldrop, betaalt u geen verzendkosten.

13:30 - 15:00
Locatie: Volksuniversiteit Geldrop (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
I. (Irene) Wandera
I. (Irene) Wandera
Studeerde in 1989 af aan de Hogeschool Katholieke leergangen, Frans en Engels. Be�digd vertaalster Frans en Engels. Geeft sinds 1990 les aan kinderen en volwassenen.