Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAD050

Praktisch Duits voor gevorderden

Praktisch Duits voor gevorderden
Cursuscode: TAD050

Praktisch Duits voor gevorderden – Dinsdag 19.00

Deze kleine, enthousiaste groep is al een paar jaar bezig, nieuwe deelnemers zijn welkom. Er is ruimte om te leren op je eigen niveau, waar nodig wordt grammatica extra uitgelegd en geoefend. Het belangrijkste is dat u vertrouwen krijgt in het spreken van de Duitse taal, op de juiste wijze leert formuleren en de woordenschat vergroot. Dat doen we aan de hand van het boek en van krantenartikelen, maar daarnaast ontdekken we interessante Duitse steden en gebieden en, voor de liefhebbers, mooie boeken die onderling worden gedeeld.

Twijfelt u over het niveau? Kom naar ons OpenHuis in september om een praatje te maken met de docent. Of schrijf u in voor de cursus die u graag wilt doen. In de eerste les wordt gekeken of het niveau echt bij u past. 

Dinsdag 4 oktober 2022
24 lessen van 1 uur en 15 min aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 275,00
Mw. H.M. (Helene) Bakker
Boeken: B-Grammatik, Sicher! aktuell B2.1 (klik hier voor meer informatie)

Ontvangt u een bevestiging dat de cursus start?  Dan pas kunt u de boeken bestellen! Bestel voor een cursus op niveau 1 altijd de nieuwste uitgave! 

19:00 - 20:15
Locatie: Volksuniversiteit Geldrop (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
H.M. (Helene) Bakker
H.M. (Helene) Bakker
Een van mijn belangrijkste hobby's is het bezig zijn met taal. Nieuwe talen leren, talen aan anderen leren. Creatief zijn met taal. Na jaren van les geven op middelbare scholen en het MBO, ga ik nu meer tijd besteden aan het schrijven van verhalen. Samen met mijn partner zorg ik voor drie kinderen die al (bijna) uit huis zijn, de kat en de tuin. We wandelen en fietsen veel, bezoeken de zee en de bergen. Per tent ontdekken we nieuwe, onbekende gebieden in Europa, waarvan ik de taal dan weer wil leren. We ontdekken steeds weer nieuwe, leuke stadjes in Duitsland en nieuwe gerechten om niet te vergeten. Want ik bak en kook graag, het liefst uit eigen tuin. In de winter schaats ik en kort geleden ontdekte ik dat boogschieten een fijne sport is. Naast al deze activiteiten verheug ik me op de lessen aan de Volksuniversiteit!