Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAD010

Praktisch Duits, niveau 1

Praktisch Duits,  niveau 1
Cursuscode: TAD010

Duits niveau 1

De cursus Duits is een actieve, praktische cursus. Voor sommigen is het belangrijk om meer Duits te kunnen en durven spreken en schrijven – of het nu voor werk is, voor vakantie of om ontspannen met familie of vrienden te kunnen praten. Anderen willen beter kunnen lezen. Wist u dat er prachtige Duitse boeken worden geschreven?

Sommigen willen juist weer leren hoe die grammatica ook al weer in elkaar zit. We herhalen alles, er is ruimte voor vragen en veel oefening. De oefeningen zijn veelal heel praktisch, en daarom ervaart u In de loop van de cursus ervaart u steeds vaker dat AHA-Erlebnis: Oh, zo zit het!

Het allerbelangrijkste blijft echter, dat u steeds meer plezier en vertrouwen krijgt in het toepassen van de taal van onze directe buren. En op ontdekkingstocht kunt gaan over de grens.

Boeken:

Tangram aktuell 1 – Lektion 1–4 – Hueber Verlag:  ISBN 978-3-19-001801-7  € 19,50
Kursbuch + Arbeitsbuch mit Audio-CD zum Arbeitsbuch
Deutsch als Fremdsprache
Rosa-Maria Dallapiazza, Eduard von Jan, Til Schönherr

Als dit boek uit is, gaan we verder met Tangram Aktuell 2, Lektion 5 – 8 (ook 19,50)

Twijfel je over inschrijving? Kom dan een praatje maken met de docent op ons OpenHuis; of stuur een mailtje naar info@vu-geldrop.nl o.v.v. je telefoonnummer en dan vragen we de docent om je even op te bellen.

Donderdag 7 oktober 2021
28 lessen van 1 uur en 15 min aanvangstijd 20:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 250,00
Mw. H.M. (Helene) Bakker
Boek: Tangram aktuell 1 (klik hier voor meer informatie)

Ontvangt u een bevestiging dat de cursus start?  Dan kunt u de boeken bestellen! Bestel voor een cursus op niveau 1 altijd de nieuwste uitgave! 
Als u bestelt en afhaalt bij boekhandel van Grinsven in Geldrop, betaalt u geen verzendkosten.

20:15 - 21:30
Locatie: Volksuniversiteit Geldrop (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
H.M. (Helene) Bakker
H.M. (Helene) Bakker
Een van mijn belangrijkste hobby's is het bezig zijn met taal. Nieuwe talen leren, talen aan anderen leren. Creatief zijn met taal. Na jaren van les geven op middelbare scholen en het MBO, ga ik nu meer tijd besteden aan het schrijven van verhalen. Samen met mijn partner zorg ik voor drie kinderen die al (bijna) uit huis zijn, de kat en de tuin. We wandelen en fietsen veel, bezoeken de zee en de bergen. Per tent ontdekken we nieuwe, onbekende gebieden in Europa, waarvan ik de taal dan weer wil leren. We ontdekken steeds weer nieuwe, leuke stadjes in Duitsland en nieuwe gerechten om niet te vergeten. Want ik bak en kook graag, het liefst uit eigen tuin. In de winter schaats ik en kort geleden ontdekte ik dat boogschieten een fijne sport is. Naast al deze activiteiten verheug ik me op de lessen aan de Volksuniversiteit!