Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: MEM015

Ontdek je talenten en werk ermee

Ontdek je talenten en werk ermee
Cursuscode: MEM015
Ontdek je talenten en werk ermee:

Het leven kan ons wel eens in verwarring brengen.
We denken de juiste stappen te hebben gezet en dan komt u erachter, dat het idee wat we nastreven niets brengt.
Het kan ook zo zijn, dat we gewoon niet weten welke stappen we moeten doen. Dat komt, omdat ons denken voorgeprogrammeerd is.
Volgens die programmatie behoren wij in een bepaald patroon te lopen en te leven, maar of u daar gelukkig mee bent, vraagt niemand zich af.
Is zelfrealisatie niet veel belangrijker dan meelopen in dat maatschappelijke patroon? Zijn wij niet zèlf de maatschappij?
Als u dat met me eens bent, kunnen we dan niet veel beter werken met onze eigen talenten?
Het zou jammer zijn, als u in de omstandigheden bent, waarin u uw talenten niet kunt gebruiken en het zou nog erger zijn als u niet eens weet
welke talenten u heeft. 
Iemand kan b.v. een minder hoog IQ hebben, maar wel een hoog EQ ( Emotionele Intelligentie ) wat nodig is om een goed leider te zijn.
Zaterdag 2 maart 2019
3 lessen van 2 uur aanvangstijd 09:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 48,00 plus € 17,50 materiaalkosten te betalen tijdens de eerste les.
Dhr. A.P.M. (Antoine) Kop
De docent kan u een kleine bijdrage vragen voor een hand-oud.
09:30 - 11:30
Locatie: Volksuniversiteit Geldrop (klik hier voor de adres gegevens)
A.P.M. (Antoine) Kop
A.P.M. (Antoine) Kop
Na de middelbare school ben ik in het bedrijfsleven terechtgekomen. Als salesmanager was het belangrijk goed te kunnen praten. Daarom heb ik toen conversatiecursussen Duits, Frans en Engels gevolgd. Na enige tijd zanglessen te hebben gevolgd, heb ik toelating gedaan aan het conservatorium te Maastricht. Daar heb het diploma zangpedagogie en zangsolist behaald. Gedurende tientallen jaren heb ik zelf zanglessen gegeven en als solist opgetreden in het binnen- en buitenland. Toevalligerwijs werd mij een koor toevertrouwd in Helmond. Ik heb daarop directielessen gevolgd en vervolgens het diploma koor- en orkestdirectie behaald. Als dirigent heb ik geleerd op een duidelijke en vriendelijke manier te zeggen wat ik verlangde van de zangers en instrumentalisten. Zo ben ik gedurende mijn leven intens bezig geweest met de stem en het presenteren van jezelf. Ook ben ik als pedagoog bezig geweest het beste uit de ander naar boven te halen. Spreken in het openbaar en Numerologie zijn dus directe raakvlakken. Tegenwoordig geef ik ook lezingen over spiritualiteit. Een boek van mijn hand is: �Leven in het Licht, een leidraad voor het lezen�