Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: MEM060

Mindmapping

Mindmapping
Cursuscode: MEM060

‘Mindmapping’ is één van de technieken om ons brein beter te gebruiken.Door gebruik te maken van kleuren, symbolen, sleutelwoorden en lijnen gebruik je beide hersenhelften. Met ‘mindmapping’ kun je o.a. meer informatie verwerken, een beter overzicht houden, en sneller te leren. ‘Mindmapping’ helpt ook om je creativiteit te vergroten.

De techniek ‘mindmapping’ is onder meer geschikt voor het maken van krachtige aantekeningen en uittreksels. Je kunt met ‘mindmapping’ een grote hoeveelheid aan informatie goed en effectief ordenen, zodat je later op een snelle en doeltreffende wijze de informatie weer eens kan raadplegen.De techniek is verder geschikt om complexe informatie te structureren, om gedachten te ordenen en je creativiteit te vergroten, dus ook geschikt om projecten, werkstukken en presentaties voor te bereiden.

In de training ‘mindmapping’ krijg je inzicht in hoe het brein informatie verwerkt en op welke wijze je een ‘mindmap’ opstelt. Je gaat met een eigen mindmap aan de slag aan de hand van de mind-map regels.

Woensdag 10 april 2019
1 workshop van 2,5 uur aanvangstijd 19:30
Prijs: € 22,00
Mw. S. (Susan) Koppelmans-Goessen
19:30 - 22:00
Locatie: Volksuniversiteit Geldrop (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving geopend >
S. (Susan) Koppelmans-Goessen
S. (Susan) Koppelmans-Goessen
Na vijftien jaar werkervaring als HR adviseur ben ik in 2009 als zelfstandige gestart. Sindsdien heb ik al veel verschillende organisaties mogen ondersteunen. Ik heb kennis gemaakt met verschillende culturen en werkwijzen en mogen samenwerken met hele diverse mensen. Ik begeleid mensen bij hun persoonlijke ontwikkeling en ga graag samen met ze op �ontdekkingsreis�. Mijn overtuiging is, dat werken met plezier de basis voor succes en geluk van medewerkers is. Werken en leven met plezier geeft energie, verbindt en brengt mensen in beweging. Hierin faciliteren is mijn passie. Mensen in beweging krijgen voor verandering, begeleiden door aan te sluiten bij hun praktijk en het geven van concrete handvatten, onderbouwt met theoretische achtergronden en modellen. Geboren en getogen in Limburg, woon ik nu alweer een groot aantal jaren met mijn man en zonen in Brabant. In mijn vrije tijd speel ik met veel plezier volleybal en geniet ik graag van een heerlijke maaltijd in goed gezelschap.