Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: MEM056

Aanspreken met behoud van de relatie

Aanspreken met behoud van de relatie
Cursuscode: MEM056

In het dagelijks leven botsen je eigen wensen wel eens met de wensen van andere mensen. De buren draaien harde muziek na 12 uur ’s avonds, je collega komt steeds te laat. Je zus belt je op de meest onmogelijke tijden op, na 11 uur ’s avonds, zondagochtend om 10 uur, jij wilt dit niet meer. Een van je collega’s stoort je nogal vaak met allerlei vragen, jij wilt vaker ongestoord door kunnen werken.Dit zijn allemaal situaties waarin je iets zou kunnen zeggen van iemands gedrag, omdat je er direct of indirect last van hebt. Maar doe je dat ook? Of laat je het zitten omdat je bang bent voor een conflict?

In de praktijk is dat soms lastig, omdat je aandacht voor jezelf moet combineren met aandacht voor de ander. Als je niet opkomt voor jezelf, kom je zelf in de knel. Als je geen aandacht hebt voor de ander, voelt die zich in de knel komen en kan je een conflict krijgen.

In de training “Aanspreken met behoud van de relatie” leer je opkomen voor je eigen wensen zonder de ander en de relatie te beschadigen.Vanuit het motto “al doende leert men”, gaan we in de training in een kleine groep met jouw praktijksituatie aan de slag. Je krijgt concrete handvatten, onderbouwt met theoretische achtergronden.
Vind je het soms lastig om bijvoorbeeld je broer, vriendin, partner of collega aan te spreken? En wil je leren hoe het ook kan, met behoud van de goede relatie; Schrijf je dan in! 

Woensdag 13 februari 2019
1 workshop van 2,5 uur aanvangstijd 19:30
Prijs: € 22,00
Mw. S. (Susan) Koppelmans-Goessen
19:30 - 22:00
Locatie: Volksuniversiteit Geldrop (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving nog open >
S. (Susan) Koppelmans-Goessen
S. (Susan) Koppelmans-Goessen
Na vijftien jaar werkervaring als HR adviseur ben ik in 2009 als zelfstandige gestart. Sindsdien heb ik al veel verschillende organisaties mogen ondersteunen. Ik heb kennis gemaakt met verschillende culturen en werkwijzen en mogen samenwerken met hele diverse mensen. Ik begeleid mensen bij hun persoonlijke ontwikkeling en ga graag samen met ze op �ontdekkingsreis�. Mijn overtuiging is, dat werken met plezier de basis voor succes en geluk van medewerkers is. Werken en leven met plezier geeft energie, verbindt en brengt mensen in beweging. Hierin faciliteren is mijn passie. Mensen in beweging krijgen voor verandering, begeleiden door aan te sluiten bij hun praktijk en het geven van concrete handvatten, onderbouwt met theoretische achtergronden en modellen. Geboren en getogen in Limburg, woon ik nu alweer een groot aantal jaren met mijn man en zonen in Brabant. In mijn vrije tijd speel ik met veel plezier volleybal en geniet ik graag van een heerlijke maaltijd in goed gezelschap.