Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: MEM100

Mahjong

Mahjong
Cursuscode: MEM100

Leer het boeiende Oosterse spel Mahjong

-->  doorgeschoven naar 29 januari 2021 ivm Corona!

Het mahjongspel speel je met 4 personen en lijkt absoluut niet op het wegklikken van mahjong op de computer. Het lijkt meer op Rummikub en is ook iets moeilijker.  Het spel is ook vergelijkbaar met bridge, maar ieder speelt voor zichzelf met 3 andere spelers zonder speelpartner. 

stenen schudden

We gaan vooral spelenderwijs leren met af en toe theorie. We bouwen de lessen op door steeds nieuwe combinaties uit te leggen en daarna veel te oefenen. Als je van spelletjes houdt met spanning, strategie en een beetje geluk, dan is Mahjong voor jou een uitdaging!

Deze cursus Mahjong is voor jong en oud geschikt, wel vanaf 12 jaar. Er wordt geen kennis vooraf verwacht. De cursus bestaat uit 6 lessen.

Huiswerk: Wie wil kan 1 á 2 uur per week het lesboek doornemen. De eerste les is er een mogelijkheid om een lesboek aan te schaffen á € 13,50; echter zonder boek kan ook.

Bij twijfel over inschrijving kunt u contact opnemen met de docent: Tel 0650428836 of info@schoonspel.nl

De docente, mw. Dimphy van Grinsven brengt je graag de beginselen van dit mystieke spel bij, waarbij ook bijgeloof een rol speelt. Na 4 lessen ben je in staat het spel te spelen. Wil je meer, bv. de puntentellingen en combinaties onder de knie krijgen dan is een vervolgcursus aan te raden.

Vrijdag 29 januari 2021
6 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 10:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 117,00
Mw. D. (Dimphy) van Grinsven

De eerste les is er een mogelijkheid om een lesboek aan te schaffen á € 13,50; echter zonder boek kan ook.

10:00 - 12:30
Locatie: Volksuniversiteit Geldrop (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
D. (Dimphy) van Grinsven
D. (Dimphy) van Grinsven