Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: MEM070

Haal meer uit je iMac of Mac pro

Haal meer uit je iMac of Mac pro
Cursuscode: MEM070

De basiscursus is ideaal voor diegenen die de mogelijkheden van het Apple Macintosh computersysteem beter willen benutten en een aantal handige programma's beter willen leren gebruiken. Veel handige tips en Apple trucjes komen aan de orde. Het accent van de cursus is het praktisch gebruiken van uw Mac computer.

Een aantal onderdelen die aan de orde komen: de mogelijkheden van "finder"; het Installeren en verwijderen van programma's; de achterkant van Safari; werken met iCloud, werken met de tekstverwerker Page, het koppelen van een MAC computer aan iPad of iPhone. Wij geven u heel veel praktische tips en trucs om alles uit uw Mac te halen.

Deze cursus Mac is geschikt voor mensen met een Mac laptop (Macbook Air of Macbook Pro) of een iMac. De cursusstof is geschikt voor personen die al even een Mac hebben maar ook voor beginners die onlangs een Mac hebben aangeschaft.

Iedereen neemt zijn eigen iMac (incl muis en toetsenbord, stroomkabels) of Mac laptop mee naar de les. Uitgangspunt van deze cursus is het nieuwste besturingssysteem Mojave macOS . De deelname is ook mogelijk met een ouder Apple besturingssysteem, we helpen u met het updaten van de Mac computer. Accent en uitgangspunt zijn uw Mac, maar er is ook veel aandacht voor werken met de iPad of de iPhone.

Welke Mac heeft u? Klik op het Apple-teken in de linkerbovenhoek en kies "over deze MAC". Daar staat de naam van uw besturingssysteem en welke versie het is. 

Maandag 7 oktober 2019
4 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 83,00
Dhr. J.G.W. (Jan) de Waal
19:30 - 22:00
Locatie: Volksuniversiteit Geldrop (klik hier voor de adresgegevens)
J.G.W. (Jan) de Waal
J.G.W. (Jan) de Waal
Jan de Waal, Sinds 1980 digitaal actief, 25 jaar systeembeheer geweest en heeft talloze lezingen en cursussen gegeven over digitale mogelijkheden en gevaren. Ik heb zo'n 30 jaar bij de bibliotheek Oss gewerkt, ik was daar vooral een digitale bibliothecaris. Sinds december 2015 met pensioen. Op mijn site www.digibieb.nl kan je meer over mij lezen. Verder ben ik in Eindhoven geboren en op dit moment in Oss woonachtig.