Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: LEZ003

Beginnen met beleggen

Beginnen met beleggen
Cursuscode: LEZ003

Bereik meer met beleggen

Veel mensen sparen en tegenwoordig doen ze dat niet voor het rendement, maar voor de zekerheid.
Echter zekerheid kost geld, want rente ontvang je op dit moment nauwelijks en inflatie steekt de kop op. Hierdoor wordt je vermogen minder waard.
Het alternatief voor sparen is dan beleggen. Aan beleggen zijn risico’s verbonden. De waarde van je beleggingen kan schommelen en je kan (een deel van) je inleg verliezen. Daar schrik je van? Natuurlijk! Het zit in onze aard dat we risico’s willen vermijden. Helemaal als het om ons geld gaat.
Om een goed beeld van beleggen te geven, moet je een aantal dingen weten. Ik zal dan ook enkele feiten en voorbeelden geven, zodat je een weloverwogen besluit kunt nemen om te gaan beleggen.
Ik begroet u graag bij de lezing over “beleggen voor beginners”.

 

Woensdag 6 november 2019
1 lezing van 2 uur aanvangstijd 20:00
Prijs: € 0,00
Dhr. (Eric) Kuijlaars
20:00 - 22:00
Locatie: Volksuniversiteit Geldrop (klik hier voor de adresgegevens)
(Eric) Kuijlaars
(Eric) Kuijlaars
Eric Kuijlaars, 57 jaar, woonachtig in Geldrop. Sinds 1985 werkzaam bij de Rabobank in diverse adviesfuncties. De laatste jaren als financieel adviseur bij Rabobank Regio Eindhoven met standplaats Geldrop en als specialisatie inkomen en vermogen. Ik houd me vooral bezig met vraagstukken over inkomen voor later en de mogelijkheden van sparen en beleggen. Mijn slogan is “uw vermogen is mijn zorg”.