Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: KCO006

Etiquette en omgangsvormen

Etiquette en omgangsvormen
Cursuscode: KCO006

Deze bijzondere avond begint al bij de deur, in zijn jacquet of livrei verwelkomt Butler Laurens alle gasten op een vriendelijke manier.  
Als iedereen er is dan begint hij aan het eerste gedeelte over etiquette en omgangsvormen. Met onderwerpen als: tafelmanieren, kledingvoorschriften, reageren op uitnodigingen, zakelijke etiquette en meer..
Alles wordt omringd met leuke verhalen uit de praktijk en er worden ook praktijkoefeningen gedaan.  Dit duurt ongeveer één uur en daarna is er een pauze van twintig minuten.  In het tweede gedeelte gaat hij verder met diverse onderwerpen en hij vertelt over zijn leven als butler voor de rijken der aarde.  Daarna is er gelegenheid om Butler Laurens zijn bijzondere menukaarten collectie in te zien en zijn etiquetteboek: "Goede manieren, tips voor sociale behendigheid" te kopen.  Natuurlijk zal hij deze ter plekke signeren.
Een bijzondere avond geschikt voor alle leeftijden zowel voor kleine als grote groepen.
'Butler Laurens'   www.butlerlaurens.nl


Woensdag 14 november 2018
1 workshop van 2 uur aanvangstijd 20:00
Prijs: € 15,00
Dhr. L. (Laurens) Spanjersberg
20:00 - 22:00
Locatie: Volksuniversiteit Geldrop (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving geopend >
L. (Laurens) Spanjersberg
L. (Laurens) Spanjersberg
Butler Laurens bespreekt onderwerpen als: etiquette, omgangsvormen, sociale behendigheid, klantvriendelijkheid, service verlenen en het leven van een butler bij de rijken der aarde. Hij kan u er alles over vertellen na meer dan 35 jaar werkzaam geweest te zijn als butler/kamerdienaar voor o.a. de Koninklijke familie, vele rijke zakenmensen en ambassades.