Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: KCO002

Kunstgeschiedenis 2

Kunstgeschiedenis 2
Cursuscode: KCO002

De kunstenaar en daardoor de kunsten, laten je de verschillen zien in denken, voelen en handelen van de mensheid door de eeuwen heen. Je ziet door middel van de kunsten, de geschiedenis, de tegenwoordige en vaak ook al de toekomstige tijd. Kunst kan heel mooi zijn, maar dat is niet per definitie zo. Door te leren om met een open blik naar de bedoeling van een kunstwerk c.q. de kunstenaar te kijken, ga je automatisch ook op een andere manier naar je omgeving kijken. Dit is te leren en maakt je rijker! 
Daarom geef ik al jaren en met veel plezier lessen kunstgeschiedenis met daarbij een aansluitende excursie!

Wilt u meer informatie over de cursus mailt u dan met de docent: e.a.f.valk@gmail.com

Dinsdag 18 september 2018
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 245,00
Mw. Drs E. (Egi) Valk-Wijn
De docent zorgt voor digitaal materiaal.
20:00 - 21:30
Locaties: Volksuniversiteit Geldrop, Volksuniversiteit Geldrop (klik hier voor de adres gegevens)
Drs E. (Egi) Valk-Wijn
Drs E. (Egi) Valk-Wijn
Nadat ik aan de Rijksuniversiteit Utrecht als kunsthistoricus was afgestudeerd, heb ik werkzaamheden verricht voor musea. Toch vond ik het leuker ook anderen te leren genieten van dat wat de kunsten te bieden hebben. Dit te meer omdat de kunsten een wezenlijk onderdeel zijn van onze sociale maatschappelijke omgeving en hierin zelfs een grote vormende factor zijn.
De kunsten laten de verschillen zien in denken, voelen en handelen, dit door de eeuwen heen. Je ziet hierdoor de geschiedenis, de tegenwoordige en vaak ook al de toekomstige tijd. Kunst kan heel mooi zijn, maar is dat niet per definitie. Door te leren om met een open mind naar de bedoeling van een kunstwerk te kijken, ga je automatisch ook op een andere manier naar je omgeving kijken. Dit is te leren en maakt rijker!
Daarom geef ik al jaren en met veel plezier lessen kunstgeschiedenis met daarbij een aansluitende excursie!