Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: KOK113

Pizza & Friends

Pizza & Friends
Cursuscode: KOK113

Let op: 14 mei i.p.v. 21 mei!
Pizza calzone

Een gezellige Italiaanse avond waarop je niet alleen leert pizza bakken maar ook en calzoni, panini en zoet gebak. We eten gezamenlijk en je krijgt na afloop de recepten mee naar huis. Jullie krijgen bij aankomst een bijzonder door Simona zelf-gemaakt welkomst drankje van haar eigen bedrijf Sweet Island.

Dinsdag 14 mei 2019
1 workshop van 3 uur aanvangstijd 19:00
Prijs: € 29,00 plus € 10,00 materiaalkosten te betalen tijdens de workshop.
Mw. S. (Simona) Scoppa

Meebrengen: theedoek, handdoek, pannenlappen, vaatdoekje en eventueel een schort. Na het koken wordt er gezamenlijk gegeten en opgeruimd. Voor eventuele restjes raden we aan om koelkastdoosjes mee te brengen. De kosten voor de materialen (ingrediënten voor de workshop of voor de hele cursus) betaal je de 1ste les aan de docent.

19:00 - 22:00
Locatie: Volksuniversiteit Geldrop (klik hier voor de adres gegevens)
Aanmelden wachtlijst >
S. (Simona) Scoppa
S. (Simona) Scoppa
Ik kom uit Italië, was daar leraar aan een Middelbare school, Engels en Spaans. Als hobby had ik altijd veel plezier in het bakken van taarten en dergelijke. Eenmaal in NL begon mijn hobby steeds meer mijn beroep te worden, ik verzorg inmiddels Italiaanse catering voor huwelijk, privé feestjes en evenementen. Mijn hapjes, gebakjes en gerechten maak ik precies zoals mijn moeder en oma me dat geleerd hebben. Zonder additieven, conserveringsmiddelen of andere invloeden. Ik vind het belangrijk dat mensen leren om gezond en lekker te koken en dan bij mij natuurlijk in echt Italiaanse stijl. Komt u meedoen bij een van de kook - workshops of - cursussen? website: www.sweetisland.eu