Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: KOK109

Partyfood / Hapjes / Appetizers

Partyfood / Hapjes / Appetizers
Cursuscode: KOK109

Afgelopen jaar hadden we de “party food“ workshop waar veel belangstelling voor was. Dit jaar gaan we nieuwe recepten uitproberen. Nu de feestdagen naderen, bereidden we samen een tafel vol gemakkelijke, maar verrukkelijke hapjes. Er zijn oneindig veel voorbeelden als snack, bijgerecht of bij de borrel. Voor de zoetekauw maken we baklava. Bij een borrel horen hartige hapjes zoals onze bitterballen gemaakt van falafel ingrediënten, mini Mexicaanse tortilla’s, Aziatische saucijzenbrood, borek, deeg gevuld met verschillende soorten vlees, kaas of vegetarische ingrediënten, allemaal snel te bereiden, lekkere en eenvoudige hapjes, koud of warm, finger food.

Maandag 3 december 2018
1 workshop van 3 uur aanvangstijd 19:00
Prijs: € 29,00 plus € 12,50 materiaalkosten te betalen tijdens de workshop.
Mw. N. (Nuray) Uzun Booij

Meebrengen: theedoek, handdoek, pannenlappen, vaatdoekje en eventueel een schort. Na het koken wordt er gezamenlijk gegeten en opgeruimd. Voor eventuele restjes raden we aan om koelkastdoosjes mee te brengen. De kosten voor de materialen (ingrediënten voor de workshop of voor de hele cursus) betaal je de 1ste les aan de docent.

19:00 - 22:00
Locatie: Volksuniversiteit Geldrop (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving geopend >
N. (Nuray) Uzun Booij
N. (Nuray) Uzun Booij
Nuray Uzun Booij heeft koken al haar hele leven als hobby/passie. Zij is in Istanboel geboren en heeft de Mediterrane en Midden-Oosten keuken van haar (groot)ouders geleerd.