Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: KOK100

Kroketten nieuwe stijl

Kroketten nieuwe stijl
Cursuscode: KOK100

Wie kent hem niet de "kroket" een goed gevulde rundvlees kroket met mosterd! In deze workshop maken we net even een andere kroket. Je kunt namelijk met alles varieren. Groenten vlees vis wild maar het is wel fijn als je de basis techniek kent zodat al je creatie's ook lukken. In deze workshop laat ik jullie graag proeven van andere smaken die een kroket ook heel lekker maken. Uiteraard maken we hier zelf een mayonaise bij en mag een lekker koud speciaal biertje niet ontbreken. Echt een workshop voor de "Brabantse Bourgondiër"

Donderdag 11 oktober 2018
1 workshop van 3 uur aanvangstijd 19:00
Prijs: € 29,00 plus € 15,00 materiaalkosten te betalen tijdens de workshop.
Mw. M. (Mariken) de Wolf
Meebrengen: theedoek, handdoek, pannenlappen, vaatdoekje en eventueel een schort. Na het koken wordt er gezamenlijk gegeten en opgeruimd. Voor eventuele restjes raden we aan om koelkastdoosjes mee te brengen. De kosten voor de materialen (ingrediënten voor de workshop of voor de hele cursus) betaal je de 1ste les aan de docent.
19:00 - 22:00
Locatie: Volksuniversiteit Geldrop (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving nog open >
M. (Mariken) de Wolf
M. (Mariken) de Wolf
Kookgek en zelfstandige met www.Laathetjesmaken.nl Al jaren verzorg ik privé diners, catering en kooklessen. Dit met heel veel zorg, passie en plezier. Ik vind het erg leuk om mijn kookkennis en liefde voor mooie gerechten te delen met anderen. Heeft u vragen over een van mijn kookcursussen? Stuur dan een e-mail naar Mariken de Wolf