Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: KOK008

`Incredible India' - Indiase keuken

`Incredible India' - Indiase keuken
Cursuscode: KOK008

De Indiase keuken is meer dan 4.000 jaar oud, onder de Indiase keuken verstaat men de verschillende keukens van India. India kent een grote verscheidenheid aan etnische, maatschappelijke en religieuze bevolkingsgroepen, wat zijn weerslag heeft op de Indiase keuken. Recepten worden binnen families doorgegeven en zo heeft iedere familie een eigen recept.De indiase keuken heeft regionale verschillen, er worden veel ingrediënten gebruikt.We gaan 3 lessen heerlijke dingen maken: van naan tot chai, van pakora tot eigen curry gerechten, van biryani tot eigen chutney en van mango lassi tot desserten.
Afgelopen jaar hadden we de “ Indiase keuken “ workshop die veel aandacht kreeg dus dit jaar gaan we nieuwe recepten uitproberen.

Maandag 4 februari 2019
3 lessen van 3 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 72,00 plus € 37,50 materiaalkosten te betalen tijdens de eerste les.
Mw. N. (Nuray) Uzun Booij

Meebrengen: theedoek, handdoek, pannenlappen, vaatdoekje en eventueel een schort. Na het koken wordt er gezamenlijk gegeten en opgeruimd. Voor eventuele restjes raden we aan om koelkastdoosjes mee te brengen. De kosten voor de materialen (ingrediënten voor de workshop of voor de hele cursus) betaal je de 1ste les aan de docent.

19:00 - 22:00
Locatie: Volksuniversiteit Geldrop (klik hier voor de adres gegevens)
N. (Nuray) Uzun Booij
N. (Nuray) Uzun Booij
Nuray Uzun Booij heeft koken al haar hele leven als hobby/passie. Zij is in Istanboel geboren en heeft de Mediterrane en Midden-Oosten keuken van haar (groot)ouders geleerd.