Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: GEB020

Yoga voor ouderen met Amira

Yoga voor ouderen met Amira
Cursuscode: GEB020

Bij Yoga voor ouderen werken we in een rustiger tempo. De oefeningen zijn makkelijker uit te voeren. Sommige cursisten doen de oefeningen op de grond en anderen op de stoel. Heeft u lichamelijke klachten waardoor bepaalde oefeningen lastig zijn? De docent adviseert u graag.

Donderdag 7 oktober 2021
26 lessen van 1 uur aanvangstijd 10:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 197,50
Mw. A. (Amira) van Gent

Een eigen yogamatje heeft i.v.m. corona onze voorkeur. In de kleedkamer is 1,5 meter afstand houden lastig: komt u in uw yogakleren als dat kan. Draag makkelijk zittende kleding en neem een badlaken of yogamat mee. Mocht u toch onze blauwe yogamat willen gebruiken dan staan er schoonmaakspullen voor u klaar.

10:30 - 11:30
Locatie: Volksuniversiteit Geldrop (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
A. (Amira) van Gent
A. (Amira) van Gent
Na mijn eerste kennismaking met Yoga, was ik verkocht. Na mijn eerste les was mijn geest stil en kalm. Een ervaring die ik al jaren niet bewust had meegemaakt. Op dat moment wist ik dat Yoga een onderdeel van mijn leven zou worden. Mijn eigen Yoga beoefening is voornamelijk Ashtanga Yoga met uitstapjes richting Yin Yoga en Hatha Yoga. Na mijn Yoga-docentenopleiding in Nederland heb ik mijn eigen studio SUSSO Yoga opgericht. Op de site lees je meer over mijn ontmoeting met Yoga: www.susso.nl