Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: GEB013

Yoga met Ellen

Yoga met Ellen
Cursuscode: GEB013

Yoga is een manier van leven, zij beoogt de mens te verbinden met zijn diepste zelf en in de breedste zin van het woord, de wereld om ons heen. Door middel van fysieke houdingen, meditatie, ademhalingsoefeningen, klank, visualisatie, eenvoudige massage bij onszelf en soms in de groep in lichte beweging, bevorderen we de ontspanning, die we allemaal zo broodnodig hebben. Geleidelijk aan zult u meer contact krijgen met uw lijf en vandaaruit uw grenzen leren ontdekken. De adem verdiept zich en de geest komt tot rust.

De Hatha Yoga die ik geef is een milde vorm van yoga, die voor iedereen geschikt is. Je hoeft er niet lenig of geoefend voor te zijn. Je leert juist bewegen binnen je eigen mogelijkheden en grenzen.

Dinsdag 5 oktober 2021
26 lessen van 1 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 197,50
Mw. E. (Ellen) Julio

Een eigen yogamatje heeft i.v.m. corona onze voorkeur. In de kleedkamer is 1,5 meter afstand houden lastig: komt u in uw yogakleren als dat kan. Draag makkelijk zittende kleding en neem een badlaken of yogamat mee. Mocht u toch onze blauwe yogamat willen gebruiken dan staan er schoonmaakspullen voor u klaar.

19:00 - 20:00
Locatie: Volksuniversiteit Geldrop (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
E. (Ellen) Julio
E. (Ellen) Julio
Ik ben gediplomeerd Yogadocente eerste graad, sinds 30 jaar werkzaam in binnen en buitenland, nu weer terug in Brabant. Heb ervaring in verschillende yogadisciplines, uiteraard Hatha, Chakra, Meridiaanyoga, zwangerschapsyoga, stoelyoga, yoga voor mindervaliden. Ik doe het nu rustig aan, ben nu mijn praktijk aan het afbouwen.