Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: GEB002

Yoga met Amira

Yoga met Amira
Cursuscode: GEB002

Easy Hatha: Een rustgevende les voor lichaam en geest

Deze yoga is voor iedereen die een moment in de week wil nemen om zorg te dragen voor zijn of haar fysieke en mentale gezondheid. Voor jong en oud, met pijntjes of soepel, lichtgeraakt of onverstoorbaar. Geen twee mensen zijn hetzelfde en geen twee lichamen zijn hetzelfde. Sommige cursisten in deze groep zijn al wat ouder.

Wij nemen in een langzaam tempo verschillende yoga houdingen aan, houdingen afkomstig uit de Hatha traditie. Amira zoekt houdingen die voor zoveel mogelijk lichamen goed te doen zijn, maar is een bepaalde houding toch lastig voor je vanwege een lichamelijke klacht, dan vertelt zij hoe je de houding kunt aanpassen. De houdingen worden kort aangehouden voordat we naar de volgende oefening gaan.

Als je deze cursus bezoekt, houd je de gewrichten soepel, bewaak je de kracht in je ledematen en leer je observeren hoe je mentaal, emotioneel of lichamelijk reageert op de houdingen. Daarnaast oefenen we met mediteren. Niet in de laatste plaats is het ook nog zeer zeker de bedoeling dat we genieten van deze meditatieve lessen.

Er is geen kennis of ervaring nodig om aan deze cursus deel te nemen. Het enige wat je nodig hebt is een open blik naar alles wat er bij jou boven komt drijven in het moment.

Twijfel je over deelname aan deze cursus? Stuur een mail met je vragen en twijfels naar info@vu-geldrop.nl en wij sturen je bericht door naar Amira.

Tip van Amira: Het is altijd het juiste moment om stil te staan en het moment te voeden met liefde!

 

Maandag 4 oktober 2021
26 lessen van 1 uur aanvangstijd 10:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 197,50
Mw. A. (Amira) van Gent

Een eigen yogamatje heeft onze voorkeur i.v.m. de hygiene. U kunt ook een badlaken meenemen en op onze blauwe matten leggen.  Mocht u toch onze blauwe yogamat willen gebruiken dan staan er schoonmaakspullen voor u klaar. Er zijn kleedkamers om de hoek bij het yogalokaal. Daar kunt u uw jas en schoenen laten. Neem waardevolle spullen mee het yogalokaal in. 

10:30 - 11:30
Locatie: Volksuniversiteit Geldrop (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
A. (Amira) van Gent
A. (Amira) van Gent
Na mijn eerste kennismaking met Yoga, was ik verkocht. Na mijn eerste les was mijn geest stil en kalm. Een ervaring die ik al jaren niet bewust had meegemaakt. Op dat moment wist ik dat Yoga een onderdeel van mijn leven zou worden. Mijn eigen Yoga beoefening is voornamelijk Ashtanga Yoga met uitstapjes richting Yin Yoga en Hatha Yoga. Na mijn Yoga-docentenopleiding in Nederland heb ik mijn eigen studio SUSSO Yoga opgericht. Op de site lees je meer over mijn ontmoeting met Yoga: www.susso.nl