Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: GEB024

Stoelyoga

Stoelyoga
Cursuscode: GEB024

Voor de mensen die moeite hebben om op de grond de YOGA-oefeningen te doen hebben we stoelyoga. Voor iedereen met een meer of mindere beperking, die niet meer de gewone yoga kan beoefenen, een vorm van bewegen die zijn oorsprong vindt in de yoga. We gebruiken bewustwording van de manier van zitten, bewegen en ademen, om meer tot onszelf te komen. Door de lichte lichamelijke oefeningen met aandacht te doen kunnen  we ons weer beter voelen. We werken met kleur, met klank, muziek en soms ook samen. De levensenergie, prana, weer te ervaren staat voorop.

Voor iedereen toegankelijk.

Dinsdag 22 september 2020
26 lessen van 1 uur aanvangstijd 16:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 197,50
Mw. E. (Ellen) Julio

Een eigen yogamatje heeft i.v.m. Corona onze voorkeur. Gebruik van de kleedkamer vraagt aanpassingen, daar 1,5 meter afstand houden is lastig, misschien fijner om in Yogakleren te komen. Draag makkelijk zittende kleding en neem een badlaken mee.
Mocht u toch onze blauwe yogamat willen gebruiken dan staan er schoonmaakspullen voor u klaar.

16:00 - 17:00
Locatie: Volksuniversiteit Geldrop (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
E. (Ellen) Julio
E. (Ellen) Julio
Ik ben gediplomeerd Yogadocente eerste graad, sinds 30 jaar werkzaam in binnen en buitenland, nu weer terug in Brabant. Heb ervaring in verschillende yogadisciplines, uiteraard Hatha, Chakra, Meridiaanyoga, zwangerschapsyoga, stoelyoga, yoga voor mindervaliden. Ik doe het nu rustig aan, ben nu mijn praktijk aan het afbouwen.