Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: GEB011

Yoga met Ellen

Yoga met Ellen
Cursuscode: GEB011

Yoga is een manier van leven, zij beoogt de mens te verbinden met zijn diepste zelf en in de breedste zin van het woord, de wereld om ons heen. Door middel van fysieke houdingen, meditatie, ademhalingsoefeningen, klank, visualisatie, eenvoudige massage bij onszelf en soms in de groep in lichte beweging, bevorderen we de ontspanning, die we allemaal zo broodnodig hebben. Geleidelijk aan zul je meer contact krijgen met je lijf en vandaaruit je grenzen leren ontdekken. De adem verdiept zich en de geest komt tot rust.

Yoga met Ellen is een milde vorm van yoga, die voor iedereen geschikt is. Je hoeft er niet lenig of geoefend voor te zijn. Je leert juist bewegen binnen je eigen mogelijkheden en grenzen.

Dinsdag 27 september 2022
26 lessen van 1 uur aanvangstijd 14:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 217,00
Mw. E. (Ellen) Julio

U kunt een yogamat of een groot badlaken meenemen. Er is een kleedkamertje waar u uw jas en schoenen kunt laten. Neem waardevolle spullen mee het yogalokaal in. 

14:45 - 15:45
Locatie: Volksuniversiteit Geldrop (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
E. (Ellen) Julio
E. (Ellen) Julio
Ik ben gediplomeerd Yogadocente eerste graad, sinds 30 jaar werkzaam in binnen en buitenland, nu weer terug in Brabant. Heb ervaring in verschillende yogadisciplines, uiteraard Hatha, Chakra, Meridiaanyoga, zwangerschapsyoga, stoelyoga, yoga voor mindervaliden. Ik doe het nu rustig aan, ben nu mijn praktijk aan het afbouwen.