Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: GEB015

Vinyasa Yoga met Euying

Vinyasa Yoga met Euying
Cursuscode: GEB015

Op 24 januari '23 van 9.30-10.30 uur bieden wij een proefles bij onze nieuwe docent Euying. Mail naar info@vu-geldrop.nl als je mee wilt doen!

Bij voldoende inschrijvingen starten we op dinsdag 7 februari met de cursus.

Het woord "vinyasa" verwijst naar technieken die adem met beweging verbinden, waardoor een vloeiende opeenvolging van asana's ontstaat. Ben je een beginnende yogi? Dan is deze rustige vinyasa flow wel iets voor jou. De poses zijn niet te ingewikkeld en daarom ideaal voor beginners. Maar ook als je geen beginner bent is het een heerlijke yogales als start of einde van je dag.

Euying: In deze 13 lessen krijgt de cursist de onderliggende basisprincipes van hoe een vinyasa-oefening werkt. Vinyasa is een methode om asana's te beoefenen, waarbij de asana's in een opeenvolging worden gepresenteerd, van de ene naar de andere. De oefening richt zich op het proberen om je adem en intentie af te stemmen op beweging. De les volgt een reeks asana's, maar wordt in een langzamer, meer ontspannen tempo gepresenteerd. Deze vorm van Yoga is geschikt voor beginners, maar staat open voor alle niveaus van beoefenaar, inclusief de meer gevorderde student om hun vaardigheden te verfijnen door een diepere, langzamere verkenning. Elke les begint en eindigt met het chanten van OM, je wordt de hele les begeleid met asana-houdingen, pranayama (ademhalingsoefeningen), een korte meditatie en er is een eindontspanning sessie om de les af te sluiten. 

 

Dinsdag 7 februari 2023
13 lessen van 1 uur aanvangstijd 09:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 110,00
Mw. E. (Euying) Tang - Chong
09:30 - 10:30
Locatie: Volksuniversiteit Geldrop (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
E. (Euying) Tang - Chong
E. (Euying) Tang - Chong
Mijn naam is Euying Chong en ik kom oorspronkelijk uit Maleisië. Ik woon sinds 2008 in Geldrop. Ik ben getrouwd en heb twee kinderen. Ik beoefen zelf al 15 jaar Yoga, wat mij persoonlijk zowel lichamelijk als geestelijk heeft verrijkt. Dit is ook mijn voornaamste motivatie om zelf een yoga docentenopleiding te volgen; ik wil graag deze ervaring met andere mensen delen. Ik ben een gecertificeerde Jivamukti Yoga docent. Deze yoga stroming is gebaseerd op vijf basisprincipes - ahimsa, meditatie, muziek, shastra (filosofie) en bhakti (devotie). Ik geef momenteel ook lessen bij The Yoga Home, Eindhoven. Op instagram vindt u mij op ohmyogaeuying.