Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: GEZ025

Voetreflexmassage

Voetreflexmassage
Cursuscode: GEZ025

In 7 avonden van 2,5 uur leer je een ander rust en ontspanning geven met voetreflexmassage.

In de cursus voetreflexmassage voor beginners leer je ongekend veel mogelijkheden om iemand met een voetenmassage tot diepe ontspanning te brengen. En dat op een natuurlijke manier. Je leert basisgrepen voor een ontspannende voetreflexmassage. Aan bod komen o.a. openingsgrepen, verschillende ontspanningsgrepen, de zonnevlecht, grepen bij stress en hoofdpijn, afsluitingsgrepen, handmassage.

De cursus is bedoeld voor praktisch ingestelden, die op een natuurlijke manier aan gezondheid en welzijn willen bijdragen.

Je leert een ander rust en ontspanning te geven met voetreflexmassage.

Huiswerk: Na elke les oefen je de handelingen die je hebt geleerd. Het liefst op verschillende mensen. Circa 60 minuten per week.

Extra kosten: 15 euro voor de syllabus.

Twijfel je over deelname, stuur dan een mail met je contactgegevens en je twijfels naar info@vu-geldrop.nl en wij vragen de docent om je te bellen of te mailen.

Woensdag 20 oktober 2021
7 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 135,00 plus € 15,00 materiaalkosten te betalen tijdens de eerste les.
Mw. C. (Christine) Weidema

Meebrengen naar de eerste les: 15 euro voor de syllabus; 2 handdoeken (1 om op te liggen en 1 voor de voeten); eventueel een hoofdkussentje; en neutrale massageolie (bijvoorbeeld rijstolie).

19:30 - 22:00
Locatie: Volksuniversiteit Geldrop (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
C. (Christine) Weidema
C. (Christine) Weidema
Natuurgeneeswijzen draaien om de ‘oorsprong’, om het ‘natuurlijke’. Ik durf zelfs te zeggen ‘de essentie van het leven’. Het is mijn visie dat je met klachten ook anders om kunt gaan dan simpelweg een pijnstiller slikken tegen pijn of een pilletje slikken om je gevoel van onvrede weg te duwen. Dat uitgangspunt lag dan ook aan de grondslag van mijn besluit om in 2013 de driejarige hbo-opleiding VoetreflexPlus Therapeut te volgen. Ook mijn toenmalige functie bij VBAG (beroepsvereniging voor complementaire geneeswijzen) heeft aan dat besluit bijgedragen. Ik ben opgeleid in de westerse en de originele authentieke Chinese voetreflexologie en medische en psychosociale basiskennis. Ik ondersteun mijn voetreflexbehandelingen met auriculo therapie (ooracupunctuur). Daarnaast vind ik het leuk om mensen te laten zien hoe zij anderen een ontspannende voetmassage kunnen geven. Mijn specialisaties zijn veelvoorkomende problemen als maag- en darmklachten, nier- en blaasklachten en hoofdpijn en migraine. Maar uiteraard kunnen mensen met veel meer aandoeningen bij mij terecht. website:www.christineweidemavoetreflexologie.com