Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: GEB021

Nirvana fitness GRATIS proefles

Nirvana fitness GRATIS proefles
Cursuscode: GEB021

Een gratis proefles op donderdag 20 januari 

Super efficiënte doorstroming van lichaam en geest

Nirvana Fitness is een unieke mix van stimulerende muziek, eenvoudige pilates/yoga oefeningen en ritmische ademhalingen. Iedere oefening duurt ongeveer 4 minuten waarbij je uiteindelijk in een bepaald ritme komt. 

Dat heeft een bijzondere werking op lichaam, geest en gezondheid. Nirvana Fitness zorgt voor stabiliteit, spierkracht en longinhoud wat een heerlijk fit en fris gevoel geeft.

De cursus is bedoeld voor volwassenen van elke leeftijd, zowel vrouwen als mannen. De oefeningen zijn eenvoudig: Je hoeft niet speciaal fit te zijn om eraan te beginnen. Je leert je bewust te worden van je ademhaling. 

Twijfel je over inschrijving? Stuur een mail met je twijfels en contactgegevens naar info@vu-geldrop.nl en wij vragen de docent om je te bellen / mailen.

 

Donderdag 20 januari 2022
1 les van 1 uur aanvangstijd 16:00
Prijs: € 0,00
Mw. P.M.J. (Ellen) van de Wiel
16:00 - 17:00
Locatie: Volksuniversiteit Geldrop (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
P.M.J. (Ellen) van de  Wiel
P.M.J. (Ellen) van de Wiel
Nadat ik jaren in de zorg heb gewerkt, was het tijd om voor mezelf te gaan zorgen. Ik werk nu o.a. in een bloemenwinkel, heerlijk ontspannend werk, én ik geef les. Ik ben in contact gekomen met Nirvana Fitness bij een sportschool. Het voelde zo goed dat ik besloot de opleiding zelf te gaan doen. Nu ben ik gecertificeerd opleider. De lessen geef ik vanuit een visie op gezondheid van lichaam en geest. De oefeningen brengen je weer in balans omdat je zowel in- als ontspanning beleeft. Dit ervaar ik zelf tijdens en na de les, het geeft mij een flinke dosis energie. Dat is dan ook voor mij een van de belangrijkste redenen om dit gevoel door te geven aan de cursisten. Ik nodig je dan ook van harte uit om dit zelf te ervaren.