Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: GEB023

Nirvana Fitness

Nirvana Fitness
Cursuscode: GEB023

Nirvana Fitness is een unieke mix van stimulerende muziek, eenvoudige pilates/yoga oefeningen en ritmische ademhalingen. Iedere oefening duurt ongeveer 4 minuten waarbij je uiteindelijk in een bepaald ritme komt. 

Dat heeft een bijzondere werking op lichaam, geest en gezondheid. Nirvana Fitness zorgt voor stabiliteit, spierkracht en longinhoud wat een heerlijk fit en fris gevoel geeft.

De cursus is bedoeld voor volwassenen van elke leeftijd, zowel vrouwen als mannen. De oefeningen zijn eenvoudig: Je hoeft niet speciaal fit te zijn om eraan te beginnen. Je leert je bewust te worden van je ademhaling. 

Twijfel je over inschrijving? Stuur een mail met je twijfels en contactgegevens naar info@vu-geldrop.nl en wij vragen de docent om je te bellen / mailen.

 

Donderdag 29 september 2022
12 lessen van 1 uur aanvangstijd 16:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 107,00
Mw. P.M.J. (Ellen) van de Wiel

Een handdoek, een flesje water en gemakkelijk zittende kleding. We oefenen op blote voeten.

16:00 - 17:00
Locatie: Volksuniversiteit Geldrop (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
P.M.J. (Ellen) van de  Wiel
P.M.J. (Ellen) van de Wiel
Nadat ik jaren in de zorg heb gewerkt, was het tijd om voor mezelf te gaan zorgen. Ik werk nu o.a. in een bloemenwinkel, heerlijk ontspannend werk, én ik geef les. Ik ben in contact gekomen met Nirvana Fitness bij een sportschool. Het voelde zo goed dat ik besloot de opleiding zelf te gaan doen. Nu ben ik gecertificeerd opleider. De lessen geef ik vanuit een visie op gezondheid van lichaam en geest. De oefeningen brengen je weer in balans omdat je zowel in- als ontspanning beleeft. Dit ervaar ik zelf tijdens en na de les, het geeft mij een flinke dosis energie. Dat is dan ook voor mij een van de belangrijkste redenen om dit gevoel door te geven aan de cursisten. Ik nodig je dan ook van harte uit om dit zelf te ervaren.