Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: GEZ010

Mentaal sterker worden

Mentaal sterker worden
Cursuscode: GEZ010

In deze cursus in persoonlijke ontwikkeling leer je hoe om te gaan met stresssituaties, lekker in je vel te zitten en je goed te blijven voelen.

In drie bijeenkomsten leer je jezelf beter kennen, beter voor jezelf te kiezen en de regie over je leven (weer) terug te vinden. Je ontdekt hoe je lekker in je vel kunt zitten, zodat je veerkrachtiger met uitdagingen om kunt gaan. Je wordt in een veilige omgeving begeleid door Irene Bex, zij is stress- en burnoutspecialist.

De eerste les staat in het teken van jouw energiebalans. Als je meer bewust bent hoe jouw energiebalans werkt, dan kun je beter kiezen waar je energie aan wilt geven en waaraan niet meer. Je gaat onderzoeken welke situaties en personen jou energie geven en waarbij jij energie verliest. Zo hou je grip op jouw energiebalans en hou je meer energie over voor zaken die jij belangrijk vindt.

In de tweede les ontdek je welke mindset jij regelmatig gebruikt en welke mindset jou helpt om negatieve gedachten om te zetten naar helpende gedachten. Grip krijgen op je eigen gedachten, kan zomaar eens de sleutel zijn tot meer ontspanning, plezier en energie in jouw leven! 

De laatste les staat in het teken van jouw kwaliteiten. We brengen ze in kaart en je ontdekt wat je in kunt zetten om mentaal sterker te worden. Ook leer je wat je nodig hebt om te voorkomen dat je nog langer in jouw valkuilen(en) stapt.

Aan het einde van de cursus:

  • Weet jij wat jouw kwaliteiten zijn en hoe je deze kunt inzetten
  • Ben jij veerkrachtiger en ga je makkelijker met uitdagingen om
  • Weet jij hoe je jouw negatieve gedachten kunt doorbreken
  • Kun je de praktische tips in jouw dagelijks leven toepassen

Wil je ook leren om lekker in je vel te zitten en te blijven? Schrijf jezelf dan nu in!

Woensdag 7 juni 2023
3 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 72,00 plus € 5,00 materiaalkosten te betalen tijdens de eerste les.
Mw. I. (Irene) Bex

Meebrengen naar de eerste les: 5 euro kopieerkosten; een pen en een opschrijfboekje.

19:30 - 22:00
Locatie: Volksuniversiteit Geldrop (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
I. (Irene) Bex
I. (Irene) Bex
Irene Bex is stress- en burnoutspecialist, coach en trainer. Zij coacht mensen die positieve veranderingen in hun leven willen maken en begeleidt mensen bij het voorkomen en herstellen van stress, overspannenheid en burnout. Mensen te zien onthaasten, te ontstressen en te ontplooien geeft haar elke dag weer veel voldoening en plezier. Geluk is voor haar anderen te mogen helpen de beste versie van zichzelf te worden.