Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: GEZ001

Kennismaking met massage

Kennismaking met massage
Cursuscode: GEZ001

Aanraking is een eerste levensbehoefte. Een vorm van aanraken is massage en al duizenden jaren oud. Massage kan verschillende doelen hebben; ter ontspanning, voor vermindering van (pijn)klachten, om beter contact te maken met je lijf om beter in je vel te zitten of gewoon als verwennerij.

Deze cursus is voor iedereen, zonder massage-ervaring, die in huiselijke kring massage wil toepassen.

Aan bod komen basistechnieken en handgrepen uit de sportmassage en een aantal technieken uit Oosterse massagevormen.

De anderhalve meter afstand kan NIET gehandhaafd worden bij deze cursus! Oplossing 1: Je neemt iemand mee van thuis om op te oefenen. Oplossing 2: Je schrijft je in voor de cursus samen met een vriend(in) van wie je geen afstand houdt en je oefent op elkaar. De docent zal de technieken alleen voordoen bij cursisten die dat prettig vinden.

Meenemen: 2 grote (bad)handdoeken, 2 kleine handdoeken en een kussentje.
Massageolie mag je zelf meenemen en is ook te koop bij de docent.

Donderdag 1 oktober 2020
6 lessen van 2 uur aanvangstijd 20:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 96,00
Mw. M. (Marieke) Oosterhuis
20:00 - 22:00
Locatie: Volksuniversiteit Geldrop (klik hier voor de adresgegevens)
M. (Marieke) Oosterhuis
M. (Marieke) Oosterhuis
Na ruim 17 jaar kantoorwerk ben ik in 2003 fulltime gestart met mijn praktijk aan huis. Door mijn eigen ervaringen met sporten, eigen blessures en RSI-klachten was mijn belangstelling gegroeid voor de massagetherapie. In 1996 ben ik als hobby begonnen met het geven van sportmassages en in 1999 kwamen daar de stoelmassages bij. Ik was onder de indruk van de resultaten en werd aangemoedigd door het enthousiasme van mijn cliënten. In 2013 ben ik afgestudeerd als toegepast psycholoog en wil mijn kennis gebruiken om workshops en cursussen te geven die raakvlakken hebben met de massagetherapie. website: www.refreshintouch.nl