Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: MEM074

Hypnose voor meer zelfwaardering en zelfliefde

Hypnose voor meer zelfwaardering en zelfliefde
Cursuscode: MEM074

Hypnose – Versterk Je Zelfwaardering, Zelfliefde en Stroom Mee op de Rivier

In de Workshop Hypnose voor meer zelfliefde besteed ik deze keer aandacht aan Zelfwaardering, Zelfliefde en Stroom Je Mee op de Rivier

Zelfwaardering is het fundament waardoor je positief in het leven staat.

Waar je staat zonder jezelf en anderen te veroordelen; vanuit harmonie met jezelf en de wereld om je heen.

Ik ga je uiteraard uitleggen wat hypnose is en wat het voor je kan betekenen.

Daarnaast ontvang je na de pauze een hypnose sessie. Daarbij maar ik gebruik van hypnosetechnieken en gids je om zowel fysiek als mentaal tot rust te komen; in vrede met jezelf.

Een ontspannende begeleide sessie is een vorm van visualisering, van meditatie. Waarin je luistert naar gesproken suggesties.

Na de sessie ontvang je een MP3 die je ook thuis kan beluisteren. Deze kan ook nuttig zijn bij het verlichten van symptomen van: slapeloosheid, depressie, angst. Het kan ook worden gebruikt om positief en helder dromen te bevorderen. Ben je nieuwsgierig geworden....sta jezelf dan toe om samen met je mede cursisten diep te ontspannen, terwijl je leert hoe je fysieke spanningen in je lichaam kunt loslaten. Terwijl je ook de ongewenste spanningen kunt laten wegsmelten. Dit vermindert de effecten van 'overdenken' waardoor je zoveel gemakkelijker een diepe rust ervaart na de workshop.
Zelfwaardering Zelfliefde

Twijfel je over inschrijving? Stuur je contactgegevens naar info@vu-geldrop.nl en wij vragen de docent om je te bellen / mailen.

Donderdag 24 november 2022
1 workshop van 2,5 uur aanvangstijd 19:30
Prijs: € 28,00
Mw. M. (Monique) Zwegers
19:30 - 22:00
Locatie: Volksuniversiteit Geldrop (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
M. (Monique) Zwegers
M. (Monique) Zwegers
Begonnen als praktijkondersteuner en vooral bezig met het begeleiden van patiënten die diabetes, hart- en vaatziekten of longproblemen hebben, momenteel nog steeds hierin werkzaam in een huisartsenpraktijk in Geldrop maar dan alleen de Ouderenzorg. In 1985 gestopt met roken d.m.v. een groepshypnose-sessie. Tussendoor geen hypnose op mijn pad geweest, tot ik in 2017 mijn Virtuele maagband in een groepshypnosesessie ontving en daarmee kilo’s gewicht verloor. Dus uit ervaring weet ik hoe een verandering gaat als je dat echt WILT met behulp van hypnose. In 2018 heb ik zelf de Hypnose opleiding afgerond in Boxmeer en ben mensen gaan ondersteunen in het behalen van hun doelen. Willen, Kunnen en dan Doen. De mensen die in mijn praktijk komen gaan die verandering in. Ze krijgen ondersteuning in het afvallen, stoppen met roken, beter slapen, af van examenstress of halen ontspannen hun rijbewijs, ook EMDR en OldPain2Go zijn vaardigheden die ik beheers en toe pas. Ik heb mijn eigen praktijk in Geldrop. Voor meer informatie mag u me bellen op tel. 0623964203 email: info@hypnoforyou.nl. Website: www.Hypnoforyou.nl