Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: MEM072

Hypnose en Zelfvertrouwen

Hypnose en Zelfvertrouwen
Cursuscode: MEM072

Workshop Hypnose en Zelfvertrouwen

Worstel jij ook wel eens met je zelfvertrouwen? Wil je een bepaald doel bereiken, maar houdt een negatief zelfbeeld je tegen? Kom je op het werk of privé vaak situaties tegen waar je merkt dat je zelfvertrouwen op een laag pitje staat en wil je jouw zelfvertrouwen vergroten? Of heb je interesse in hypnose?

In deze hypnose workshop gaan we werken op zelfvertrouwen vergroten.

Op deze avond legt Monique je uit hoe hypnose werkt en hoe je je onderbewustzijn kan laten meehelpen in plaats van tegenwerken. Wist je dat je onderbewustzijn voor 95% je gedrag bepaalt? Dat is heel veel en kan dan ook ontzettend vervelend zijn als dat niet is wat je bewust zou willen doen.

Een voorbeeldje: je bent als kind gewoon geweest om, als je flink bent, een snoepje of een koekje te krijgen. Geen wonder dat je het nu lastig hebt met diëten natuurlijk. Je doet heel hard je best om je aan het opgelegde schema te houden, toch? Dan wil je jezelf belonen voor je inspanning en voor je het weet heb je een koekje vast.

Hier willen we natuurlijk van af.

Maar het kan anders. Je kan communiceren met je onderbewustzijn en ervoor zorgen dat het gaat meewerken in plaats van tegenwerken.

We zorgen voor veiligheid in de groep en ieder werkt individueel aan zijn/haar eigen zelfvertrouwen. 

Twijfel je over inschrijving? Stuur je contactgegevens naar info@vu-geldrop.nl en wij vragen de docent om je te bellen / mailen.
Zelfvertrouwen

Donderdag 3 november 2022
1 workshop van 2,5 uur aanvangstijd 19:30
Prijs: € 28,00
Mw. M. (Monique) Zwegers
19:30 - 22:00
Locatie: Volksuniversiteit Geldrop (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
M. (Monique) Zwegers
M. (Monique) Zwegers
Begonnen als praktijkondersteuner en vooral bezig met het begeleiden van patiënten die diabetes, hart- en vaatziekten of longproblemen hebben, momenteel nog steeds hierin werkzaam in een huisartsenpraktijk in Geldrop maar dan alleen de Ouderenzorg. In 1985 gestopt met roken d.m.v. een groepshypnose-sessie. Tussendoor geen hypnose op mijn pad geweest, tot ik in 2017 mijn Virtuele maagband in een groepshypnosesessie ontving en daarmee kilo’s gewicht verloor. Dus uit ervaring weet ik hoe een verandering gaat als je dat echt WILT met behulp van hypnose. In 2018 heb ik zelf de Hypnose opleiding afgerond in Boxmeer en ben mensen gaan ondersteunen in het behalen van hun doelen. Willen, Kunnen en dan Doen. De mensen die in mijn praktijk komen gaan die verandering in. Ze krijgen ondersteuning in het afvallen, stoppen met roken, beter slapen, af van examenstress of halen ontspannen hun rijbewijs, ook EMDR en OldPain2Go zijn vaardigheden die ik beheers en toe pas. Ik heb mijn eigen praktijk in Geldrop. Voor meer informatie mag u me bellen op tel. 0623964203 email: info@hypnoforyou.nl. Website: www.Hypnoforyou.nl