Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: LEZ001

Het geheim van 100 jaar worden

Het geheim van 100 jaar worden
Cursuscode: LEZ001

Vraag jij je ook wel eens af wat het geheim is van mensen die tot op hoge leeftijd bruisen van gezondheid en leefplezier? Zou je hun geheim willen weten? Dat kan! 
In deze interactieve lezing staat de kennis centraal over de bewoners van de plekken op aarde waar mensen opvallend gezond en gelukkig oud worden. Dit worden de Blauwe Zones (Blue Zones) genoemd. 

Tijdens deze interactieve lezing komen de vijf blauwe zones in de wereld aan bod. Je krijgt antwoord op de vraag waar de gebieden liggen, hoe de mensen daar leven en wat de ingrediënten zijn die zorgen voor een langer, gezonder en gelukkiger leven. Wat de bewoners doen én laten om dit te bereiken, is terug te brengen naar 9 belangrijke elementen. Tijdens de lezing zal ook aan bod komen hoe je jouw eigen blauwe zone kunt creëren.

Aan het eind van de lezing heb je meer inzicht in hoe je zelf kunt zorgen voor gezondheid en geluk. Je gaat naar huis met concrete tips die je morgen kunt toepassen. Niet alleen het verhaal van de oudste mensen ter wereld zal je inspireren, maar de interactie met andere deelnemers. Jij inspireert anderen en anderen jou. 

Donderdag 5 september 2019
1 lezing van 2,5 uur aanvangstijd 19:30
Prijs: € 0,00
Mw. R. (Roselinde) van Ravestein
19:30 - 22:00
Locatie: Volksuniversiteit Geldrop (klik hier voor de adresgegevens)
R. (Roselinde) van Ravestein
R. (Roselinde) van Ravestein
Roselinde van Ravestein is zelfstandig toegepast gerontoloog en heeft vanuit persoonlijke en beroepsmatige interesse een studie gemaakt van positief ouder worden. Ze is er van overtuigd geraakt dat prettig ouder worden een levenslang proces is, waar je niet vroeg genoeg mee kunt beginnen. Doe je mee? Meer informatie over Roselinde en haar projectbureau Zinnovia is te vinden op www.zinnovia.nl