Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: LEZ004

Hechtingsproblematiek

Hechtingsproblematiek
Cursuscode: LEZ004

Lezing: Hechtingsproblematiek

Als kind veilig gehecht, als volwassene je kunnen verbinden?

Staat het leven na de geboorte in het teken van liefde, zijn je ouders in staat adequaat in je behoeften te voorzien en is daardoor een gezonde en veilige hechting mogelijk, dan is dat een stevige basis voor wat het leven voor je in petto heeft. Zo ben je bijvoorbeeld beter toegerust om, ook in de volwassenheid, met teleurstellingen, verlies en flinke tegenslagen om te gaan. Kunnen omgaan met de hobbels in het leven start dus in de wieg.

De lezing is interactief, in de vorm van korte uitwisselingen aan de hand van een vraag.

Donderdag 9 december 2021
1 lezing van 2 uur aanvangstijd 20:00
Prijs: € 0,00
Mw. R. (Riet) Fiddelaers-Jaspers

Lezingen van vu-Geldrop die gehouden worden bij ons in Centrum Hofdael zijn gratis toegankelijk.  Het is handig als u zich aanmeldt voor onze lezingen, opdat wij weten hoeveel stoelen wij neer moeten zetten. Klik hier om u aan te melden voor een gratis lezing. Klik NIET op de balk hieronder! 

20:00 - 22:00
Locatie: Volksuniversiteit Geldrop (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
R. (Riet) Fiddelaers-Jaspers
R. (Riet) Fiddelaers-Jaspers
Riet Fiddelaers-Jaspers is hechtings-, verlies- en traumadeskundige. Ze is therapeut, opleider en auteur van vele boeken over deze thema’s. Haar laatste boek Natriltijd; terugbuigen na de storm, kwam eind 2020 uit en werd een bestseller. Haar lezing is interactief, in de vorm van korte uitwisselingen aan de hand van een vraag.