Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: GEZ040

GRATIS Workshop: Goed voorbereid

GRATIS Workshop: Goed voorbereid
Cursuscode: GEZ040

Nederland is een veilig land, de kans op een ramp is gelukkig niet heel groot. Toch is het verstandig om je voor te bereiden op een eventuele noodsituatie, zoals wateroverlast, een pandemie of een evacuatie na een gasexplosie. Maar noodsituaties kunnen zich ook dichter bij huis voordoen. Wie bel je als je door extreme kou of hitte niet meer naar buiten kunt? Of als je je sleutels kwijt bent? Wat doe je als er brand uitbreekt? En hoe ga je om met babbeltrucs? Persoonlijke noodsituaties kunnen je leven ingrijpend veranderen. Daarom helpt het Rode Kruis jou graag om je goed voor te bereiden op verschillende noodsituaties. Als je weet wat je moet doen, ben je veiliger.
Hoe bereid jij je goed voor?
Leer tijdens de workshop Goed voorbereid hoe je veelvoorkomende risico’s in jouw directe leefomgeving voorkomt. Je krijgt in deze workshop handige tips en uitleg hoe je deze kunt toepassen. Zo zorgen we met en voor elkaar voor onze veiligheid.

Goed voorbereid - Rode Kruis

Dinsdag 18 januari 2022
1 les van 1,5 uur aanvangstijd 19:00
Prijs: € 0,00
Mw. Rode kruis Zuidoost Brabant
19:00 - 20:30
Locatie: Volksuniversiteit Geldrop (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
Rode kruis Zuidoost Brabant
Rode kruis Zuidoost Brabant
Tijdens de interactieve workshop ‘Goed voorbereid’ wordt geleerd hoe veel voorkomende risico’s in de directe leefomgeving voorkomen kunnen worden. Gedurende 1,5 uur geeft een medewerker van het Rode Kruis - Zuidoost Brabant handige tips en uitleg. Zo zorgen we met en voor elkaar voor onze veiligheid.