Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: GEZ005

Gezonder en Meer plezier door minder stress

Gezonder en Meer plezier door minder stress
Cursuscode: GEZ005
Leer op een inzichtelijke manier je stressniveau te herkennen en te verlagen met deze praktische cursus! In een veilige omgeving word je begeleid door een stress- en burnoutspecialist en ontdek je waar het gevoel van gejaagdheid, onrust, alertheid en vermoeidheid vandaan komt en hoe je met meer energie, plezier, rust en balans in het leven kunt staan.

Dagelijks komt er veel informatie op je af en sta je bloot aan enorm veel prikkels, waardoor jouw stressniveau (ook onbewust) omhoog gaat. Je krijgt het gevoel dat je van alles ‘moet’  en je kan het gevoel hebben geleefd te worden. Ofwel niet de rust kunnen vinden waar je lichaam en geest behoefte aan hebben. Het gevolg is ongezonde stress die jouw gezondheid en je werk negatief kan beïnvloeden, of je symptomen nu privé of in je werk ervaart. 

Tijdens deze cursus leer je naar je innerlijke alarmbellen te luisteren. Ofwel de welbekende rode vlaggen te herkennen, waardoor je kunt werken aan meer rust en ontspanning. Dit heeft direct een positief gevolg op je energetische, emotionele, geestelijke en fysieke welzijn! Met de juiste inzichten en praktische tips kun je ongezonde stress voor zijn!

Pak de regie weer over je eigen leven in de mooie aanvullende cursus ‘Sta in je kracht!’ en schrijf je nu in voor de cursus Gezonder en Meer plezier door minder stress!
Resultaat aan het einde van de cursus:
  • Herken je waar jouw stress vandaan komt
  • Herken je het verschil tussen positieve en negatieve stress
  • Herken je jouw stresssignalen
  • Weet je wat jij belangrijk in je leven vindt en waar je aan je wilt werken
  • Kun je de praktische tips direct in jouw dagelijks leven toepassen
Drie redenen waarom iemand deze cursus zou moeten volgen:

  1. Als je al langere tijd met stressklachten rondloopt
  2. Als je minder stress en meer rust wilt
  3. Als je iets wilt veranderen in je leven, maar je weet niet hoe
Extra kosten: kopieerwerk à € 5,- te betalen bij aanvang

Twijfel je nog over inschrijven? Je mag direct contact opnemen met Irene: 06-15 520 091 / info@coachpraktijkirenebex.nlwww.coachpraktijkirenebex.nl/
Donderdag 7 oktober 2021
3 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 65,00 plus € 5,00 materiaalkosten te betalen tijdens de eerste les.
Mw. I. (Irene) Bex

Meebrengen naar de eerste les: 5 euro kopieerkosten; een pen en een opschrijfboekje.

19:30 - 22:00
Locatie: Volksuniversiteit Geldrop (klik hier voor de adresgegevens)
Cursus geannuleerd >
I. (Irene) Bex
I. (Irene) Bex
Irene Bex is stress- en burnoutspecialist, coach en trainer. Zij coacht mensen die positieve veranderingen in hun leven willen maken en begeleidt mensen bij het voorkomen en herstellen van stress, overspannenheid en burnout. Mensen te zien onthaasten, te ontstressen en te ontplooien geeft haar elke dag weer veel voldoening en plezier. Geluk is voor haar anderen te mogen helpen de beste versie van zichzelf te worden.