Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: MEM061

(Familie-) Opstellingen in de praktijk

(Familie-) Opstellingen in de praktijk
Cursuscode: MEM061

Hoe werkt het?

Veel mensen hebben de afgelopen jaren de introductie/kennismaking met Familieopstellingen bij Eva gedaan. Nu bieden wij 4 ochtenden waarop we opnieuw aan de slag gaan met opstellingen.

Bij aanvang van de ochtend inventariseert de begeleider wie er een vraag heeft waar hij mee wil werken. Vragen kunnen gaan over uiteenlopende zaken, bijvoorbeeld gedragsproblemen bij kinderen, ziekte, ouder/kind dynamiek, verslaving, omgaan met succes, geld, leiderschap etc. De begeleider maakt uit de vragen die er zijn een keuze. Het kan zijn dat er gewerkt wordt met jouw vraag. Het kan ook zijn dat je gevraagd wordt om te representeren voor de vraag van iemand anders. Of allebei. Overigens kun je ook als representant in de opstelling van iemand anders inzichten opdoen over persoonlijke thema's. Mochten er geen concrete vragen zijn dan werkt de begeleider, in overleg met de deelnemers met (mini-)opstellingen aan specifieke thema's.

Belangrijk: tijdens de workshop wordt er geen uitgebreide uitleg gegeven over de achtergronden van familieopstellingen. Daarvoor kun je terecht bij de cursus Familieopstellingen-een introductie, ook te volgen bij de volksuniversiteit.

Twijfel je over inschrijving? Stuur je contactgegevens naar info@vu-geldrop.nl en wij vragen de docent om je te bellen / mailen.

Zaterdag 10 december 2022
4 lessen van 2,5 uur , elke 3 weken aanvangstijd 10:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 89,00
Mw. G.E.F.M. (Eva) van Vugt
10:00 - 12:30
Locatie: Volksuniversiteit Geldrop (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
G.E.F.M. (Eva) van Vugt
G.E.F.M. (Eva) van Vugt
Van huis uit maatschappelijk werker met jarenlange ervaring in eerst medisch maatschappelijk werk en momenteel werkzaam als gedragstrainer bij de reclassering. Ik heb in 2017 een opleiding afgerond in systemisch werk; familieopstellingen, organisatieopstellingen en systemisch coachen aan het Bert Hellinger Instituut in Groningen. Daarna de specialisatie familieopstellingen voor kinderen en jongeren gevolgd bij Ingrid Dykstra/UNLP. Sindsdien begeleid ik familieopstellingen als ZZP'er in Eindhoven en ben betrokken bij de introductie van systemisch werk binnen de reclassering. Voor meer informatie mag u me bellen op tel.nr. 06-49942845 email:info@jekindopzijnplek.nl