Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: MEM070

De kracht van zelfhypnose

De kracht van zelfhypnose
Cursuscode: MEM070

De workshop “De kracht van zelfhypnose” is een aanrader voor iedereen die nieuwsgierig is naar hypnose. Wil jij weten wat hypnose is? Wil je ontdekken hoe jij hypnose op een positieve manier kan inzetten in je leven om zelf veranderingen teweeg te brengen? Dan is dit een heel leuke kennismaking. 

In deze workshop voor beginners krijg je uitleg over hypnose. Je leert wat affirmaties voor je kunnen doen en hoe je die in gaat zetten tijdens zelfhypnose. We sluiten de workshop met een sessie zelfhypnose. Hiermee ga je thuis verder oefenen, om het vervolgens te integreren in je leven. 

Twijfel je over inschrijving? Stuur je contactgegevens naar info@vu-geldrop.nl en wij vragen de docent om je te bellen / mailen.

Donderdag 20 oktober 2022
1 workshop van 2,5 uur aanvangstijd 19:30
Prijs: € 28,00
Mw. M. (Monique) Zwegers

Hypnose kan gewoon op een stoel maar als je het prettig vindt, neem je je yogamatje mee en evt. een dekentje. 

19:30 - 22:00
Locatie: Volksuniversiteit Geldrop (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
M. (Monique) Zwegers
M. (Monique) Zwegers
Begonnen als praktijkondersteuner en vooral bezig met het begeleiden van patiënten die diabetes, hart- en vaatziekten of longproblemen hebben, momenteel nog steeds hierin werkzaam in een huisartsenpraktijk in Geldrop maar dan alleen de Ouderenzorg. In 1985 gestopt met roken d.m.v. een groepshypnose-sessie. Tussendoor geen hypnose op mijn pad geweest, tot ik in 2017 mijn Virtuele maagband in een groepshypnosesessie ontving en daarmee kilo’s gewicht verloor. Dus uit ervaring weet ik hoe een verandering gaat als je dat echt WILT met behulp van hypnose. In 2018 heb ik zelf de Hypnose opleiding afgerond in Boxmeer en ben mensen gaan ondersteunen in het behalen van hun doelen. Willen, Kunnen en dan Doen. De mensen die in mijn praktijk komen gaan die verandering in. Ze krijgen ondersteuning in het afvallen, stoppen met roken, beter slapen, af van examenstress of halen ontspannen hun rijbewijs, ook EMDR en OldPain2Go zijn vaardigheden die ik beheers en toe pas. Ik heb mijn eigen praktijk in Geldrop. Voor meer informatie mag u me bellen op tel. 0623964203 email: info@hypnoforyou.nl. Website: www.Hypnoforyou.nl