Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: MEM072

Afvallen met hypnose

Afvallen met hypnose
Cursuscode: MEM072

Wil jij graag afvallen? Heb je alles al geprobeerd en weet je het even niet meer? Dan is deze cursus is een aanrader.

Ook als je nieuwsgierig bent en wilt weten wat hypnose is en hoe je hypnose op een positieve manier kunt inzetten in je leven om veranderingen teweeg te brengen, dan is dit een leuke kennismaking. Wil jij bijvoorbeeld meer en beter ontspannen? Meer in je kracht komen te staan?

Je krijgt in deze cursus uitleg over hypnose en informatie hoe je hypnose kan inzetten bij het afvallen. Tijdens de eerste avond wordt er een virtuele maagband geplaatst. Op de tweede en derde les gaan we verder in op hypnose en wat het nog meer voor je kan doen. We sluiten iedere avond af met een sessie die het afvalproces nog dieper gaat verankeren in je onderbewustzijn.

Door je mindset te veranderen ga je afvallen. Afvallen doe je vooral met je hoofd en niet met je lijf.  Dit is geen dieet. Je leert wat hypnose voor je kan betekenen en wat je moet doen om het ingeslagen pad vast te houden. 

Deze cursus mag je niet missen als je je eetgewoontes weer onder controle wilt krijgen en de nieuwe eetgewoontes wilt vasthouden. Als je serieus met je zelf aan de slag wilt en wilt veranderen, doe mee!

Twijfel je over inschrijving? Stuur je contactgegevens naar info@vu-geldrop.nl en wij vragen de docent om contact op te nemen met jou.

Dinsdag 22 februari 2022
3 lessen van 2,5 uur , elke 2 weken aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 65,00
Mw. M. (Monique) Zwegers

Hypnose kan gewoon op een stoel maar als je het prettig vindt, neem je je yogamatje mee en evt. een dekentje. 

19:30 - 22:00
Locatie: Volksuniversiteit Geldrop (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
M. (Monique) Zwegers
M. (Monique) Zwegers
Website: www.Hypnoforyou.nl