Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: KOK206

Welcome to Tokyo 2021!

Welcome to  Tokyo 2021!
Cursuscode: KOK206

Het zijn bijzondere tijden! Het leven is voor iedereen veranderd, maar het leven gaat ook verder. "De uitgestelde Olympische Spelen" - wie had dat ooit kunnen bedenken? 

We gaan samen aan de slag met lekkere, traditionele Japanse gerechten. Vis, rijst, groenten en wilde planten worden op nauwkeurige wijze en vaak volgens strenge regels klaar gemaakt. De smaken zijn meestal mild, subtiel, soms behoorlijk sterk. Deze mix maakt dat de Japanse keuken blijft boeien.

We gaan daarna extra genieten tijdens de Olympische Spelen met een tafel vol Japanse lekkernijen!

Maandag 19 april 2021
1 workshop van 3 uur aanvangstijd 19:00
Prijs: € 36,00 plus € 15,00 materiaalkosten te betalen tijdens de workshop.
Mw. N. (Nuray) Uzun Booij

Meebrengen: theedoek, handdoek, pannenlappen, vaatdoekje en eventueel een schort. Na het koken wordt er gezamenlijk gegeten en opgeruimd. Voor eventuele restjes raden we aan om koelkastdoosjes mee te brengen. De kosten voor de materialen (ingrediënten voor de workshop of voor de hele cursus) betaal je de 1ste les aan de docent.

19:00 - 22:00
Locatie: Volksuniversiteit Geldrop (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
N. (Nuray) Uzun Booij
N. (Nuray) Uzun Booij
Nuray Uzun Booij heeft koken al haar hele leven als hobby/passie. Zij is in Istanboel geboren en heeft de Mediterrane en Midden-Oosten keuken van haar (groot)ouders geleerd.