Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: KOK020

Sushi and more

Sushi and more
Cursuscode: KOK020

Wil jij zelf sushi maken? Dat is gemakkelijker dan je denkt! Pure smaken en verse ingrediënten… Eenvoud! Dat is het geheim van de Japanse keuken.

In deze workshop leer je hoe je, met sushirijst, maki, nigiri en de inside-out roll maakt - allemaal kleine kunstwerkjes - plus de bijbehorende sauzen. 

Bovendien gaat Nuray je leren gezonde, lekkere Miso soep te bereiden en 2 soorten salades met Japanse noedels. Natuurlijk met een glaasje authentieke Japanse Sake / rijstwijn erbij voor de liefhebber.

Ingrediëntenkosten per workshop, per persoon: 15.- euro

Woensdag 17 november 2021
1 les van 3 uur aanvangstijd 19:00
Prijs: € 37,00 plus € 15,00 materiaalkosten te betalen tijdens de les.
Mw. N. (Nuray) Uzun Booij

Meebrengen: theedoek, handdoek, pannenlappen, vaatdoekje en eventueel een schort. Na het koken wordt er gezamenlijk gegeten en opgeruimd. Voor eventuele restjes raden we aan om koelkastdoosjes mee te brengen. De kosten voor de materialen (ingrediënten voor de workshop of voor de hele cursus) betaal je de 1ste les aan de docent.

19:00 - 22:00
Locatie: Volksuniversiteit Geldrop (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
N. (Nuray) Uzun Booij
N. (Nuray) Uzun Booij
De laatste jaren kennen jullie mij vooral van mijn kookpassie, maar ik heb nog meer hobby's! Koken doe ik al mijn hele leven met veel plezier. Ik ben in Istanboel geboren en heb de Mediterrane en Midden-Oosterse keuken van mijn (groot)ouders geleerd. Als kind knutselde ik ook veel. Breien en haken moest van mijn oma. Ik leerde ook borduren. In coronatijd zijn wij allemaal op zoek gegaan naar nieuwe hobby’s! Nu wil ik graag mijn nieuwe hobby met jullie delen! Borduren met de punch needle is een ideale manier om te ontspannen. Je bent nooit te oud voor een nieuwe hobby…