Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: KOK010

Sushi and more

Sushi and more
Cursuscode: KOK010

Wil jij zelf sushi maken? Dat is gemakkelijker dan je denkt! Pure smaken en verse ingrediënten… Eenvoud! Dat is het geheim van de Japanse keuken.

In deze workshop leer je hoe je, met sushirijst, maki, nigiri en de inside-out roll maakt - allemaal kleine kunstwerkjes - plus de bijbehorende sauzen. 

Daarnaast bereiden we gezonde, lekkere Miso soep en twee soorten salades met Japanse noedels. Natuurlijk met een glaasje authentieke Japanse Sake / rijstwijn erbij voor de liefhebber.

Dinsdag 11 oktober 2022
1 workshop van 3 uur aanvangstijd 19:00
Prijs: € 41,00 plus € 17,50 materiaalkosten te betalen tijdens de workshop.
Mw. M. (Mariken) de Wolf

Meebrengen: theedoek, handdoek, pannenlappen, vaatdoekje en eventueel een schort. Na het koken wordt er gezamenlijk gegeten en opgeruimd. Voor eventuele restjes raden we aan om koelkastdoosjes mee te brengen. De kosten voor de materialen (ingrediënten voor de workshop of voor de hele cursus) betaal je de 1ste les aan de docent.

19:00 - 22:00
Locatie: Volksuniversiteit Geldrop (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
M. (Mariken) de Wolf
M. (Mariken) de Wolf
Kookgek en zelfstandige met www.Laathetjesmaken.nl Al jaren verzorg ik privé diners, catering en kooklessen. Dit met heel veel zorg, passie en plezier. Ik vind het erg leuk om mijn kookkennis en liefde voor mooie gerechten te delen met anderen. Heeft u vragen over een van mijn kookcursussen? Stuur dan een e-mail naar Mariken de Wolf