Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: KOK235

Scandinavische keuken

Scandinavische keuken
Cursuscode: KOK235

Alles over het eten en drinken van Denemarken, Zweden, Noorwegen en Finland. Traditioneel & modern! We gaan de gezonde smaken zelf ervaren tijdens onze workshop. De Scandinavische keuken is eenvoudig, gezond en ook mooi! Gravlax (begraven zalm), spelt/roggebrood, Zweedse krieltjes en Deense rødgrød  zijn de bekendste gerechten. We gaan samen de Scandinavische cuisine ontdekken.

Maandag 3 februari 2020
1 workshop van 3 uur aanvangstijd 19:00
Prijs: € 33,00 plus € 12,50 materiaalkosten te betalen tijdens de workshop.
Mw. N. (Nuray) Uzun Booij

Meebrengen: theedoek, handdoek, pannenlappen, vaatdoekje en eventueel een schort. Na het koken wordt er gezamenlijk gegeten en opgeruimd. Voor eventuele restjes raden we aan om koelkastdoosjes mee te brengen. De kosten voor de materialen (ingrediënten voor de workshop of voor de hele cursus) betaal je de 1ste les aan de docent.

19:00 - 22:00
Locatie: Volksuniversiteit Geldrop (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
N. (Nuray) Uzun Booij
N. (Nuray) Uzun Booij
Nuray Uzun Booij heeft koken al haar hele leven als hobby/passie. Zij is in Istanboel geboren en heeft de Mediterrane en Midden-Oosten keuken van haar (groot)ouders geleerd.